Pályázat médiaszakkörök működtetésére

    Tizenkettő nem egy tucat! – harmadszor

    Tehetséges fiatalok és az általuk működtetett médiaszakkörök támogatása lehetséges az alábbi pályázatból. Képzést is tartalmaz a támogatás, egy komplex pályaművet várnak. A pályázat kiírója, az alábbi forrás közzétevője: MATEHETSZ – Tehetséghidak Projektiroda. Forrás: tehetseg.hu

    Pályaművek benyújtása: december 1., éjfélig
    III. pályázati felhívás médiaszakkörök működtetésére a Tehetséghidak Program keretében

    A támogatás célja

    A támogatás célja, hogy a Tehetségpontokban és Tehetségsegítő Tanácsoknál felfedezett tehetséges fiatalokat és sikeresen működő tehetséggondozó programokat megismertessük a szélesebb társadalmi nyilvánossággal, felhasználva az internet kínálta lehetőségek és műfajok széles skáláját. A támogatás célja emellett az is, hogy a Tehetségpontok és Tehetségsegítő Tanácsok számára lehetőséget teremtsen az intézményeikhez tartozó, a médiakommunikáció terén tehetséges fiatalok képességeinek kibontakoztatására, tehetséggondozó médiaszakkör működtetésére.

    A tehetséggondozó médiaszakkörök színvonalas működtetésének érdekében a szakkörvezető pedagógusok számára 10 órás, tanúsítványt adó képzést szervezünk „Tehetségek a médiában” címmel.

    Rendelkezésre álló forrás

    A felhívást a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége (MATEHETSZ) a TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 azonosító számú „Tehetséghidak Program” című kiemelt projekt anyagi forrásainak felhasználásával teszi közzé. 

    A pályázók köre

    A jelen felhívás keretében a magyarországi Tehetségpontok és Tehetségsegítő Tanácsok nyújthatnak be pályázatot. Egy Tehetségpont vagy Tehetségsegítő Tanács egy pályázatot nyújthat be. Az uniós források felhasználására vonatkozó szabályozás miatt határon túli Tehetségpontok és Tehetségsegítő Tanácsok pályázatait nem áll módunkban befogadni.

    További részletekért katt ide!

     

    Előző cikk„Ezzel én is játszottam”- játékkiállítás és Rómeó-másként
    Következő cikkAz oktatásirányítás aktuális kérdései