Kezdőlap osztályfőnök

ADHD -s gyerek az iskolában, a családban? Kérdezze szakértőnket!

A figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, elterjed nevén "hiperaktivitás", angol rövidítéssel: ADHD egyre több gyereknél jelenik meg, így egyre több pedagógust, szülőt állít újabb kihívások elé. Segítségül hívtuk Lopatovszkiné Kasza Éva, ADHD segítőt, saját-élményű tanácsadót, aki 2016. február 24-én, szerdán, 17-18 óráig, a moderniskola.hu élő cset-beszélgetés keretében válaszol a kérdéseikre. Akár névvel, akár név nélkül is kérdezhetik a szakembert!

A figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar témájában várjuk kérdéseiket 2016. február 24-én, szerdán,  17-18 óra között a www.moderniskola.hu oldalon. Lopatovszkiné Kasza Éva, ADHD segítő, saját-élményű tanácsadó, pedagógus  válaszolni fog  az ADHD  témával kapcsolatos kérdésekre.

kaszaevaportreKapcsolódó cikk, a téma és a szakértő bemutatása ld. itt. 

A technikai részletekről, ami egyszerű, bárki számára elérhető, aki ezt a cikket megtalálta és meg tudta nyitni:)

Tehát:

Bárki tehet fel kérdéseket, saját Facebook -profillal bejelentkezve, de akár anélkül is. Részletes képes „kézenfogó” segítség a csetablak használatához a cikkben.

Az élő cset- beszélgetés követhető, bárki, bárhonnan bekapcsolódhat és később is elolvashatja a párbeszédeket! Ha nincs módjuk ebben az időben bekapcsolódni, küldjék el kérdéseiket a fuloph@moderniskola.hu címre, a “ADHD” tárggyal, és kérdésükre garantáltan választ kapnak!

A cset használatát az oldal jobb alsó sarkában találják meg.

A csetablak feliratai magyar nyelvűek, a Facebook – v. Google fiók segítségével az ott regisztrált felhasználók egy gombnyomásra bejelentkezhetnek.

Van mód Vendégként is belépni, ehhez nincs szükség regisztrációra.

A kérdésekre igyekszünk azonnal válaszolni, de lehet, hogy e-mailben lehet csak később megadni a helyes feleletet, ezért kérjük, küldjék el mail-címüket az info @ moderniskola.hu címre. Aki a megadott időben nem tud a szakértővel csetelni, de lenne kérdése, azt várjuk a fenti mail-címre, küldje el, és továbbítjuk a szakértő számára!

Csevegés közben böngészheti az oldalt is, mert minden lapon megjelenik a csetablak.Az alábbi ábrán magyarázatokat fűzünk  a megjelenő gombokhoz. A cset használata nagyon egyszerű, ha Ön tud -emilt küldeni, ezt is fogja tudni használni! Várjuk érdeklődésüket!

így működik az online cset.

Teacher_Friend

Előző cikkHogyan készüljön az Első Digitális Témahétre?
Következő cikkVédett: “Soha nem a téma, a probléma a fontos, hanem az ember, aki telefonál” – Interjú a Pécsi Ifjúsági Lelkisegély Szolgálat vezetőjével