Kezdőlap hírmozaik

ERICSSON-DÍJ, 2016 – 04.04 -ig. Felhívás díjazandó tanárok ajánlására

Április 4-ig lehet jelölni íaz Ericsson díjra azokat az általános-, vagy középiskolákban fizikát vagy matematikát oktató pedagógusokat, akik tanítványaikkal aktívan bekapcsolódtak a Középiskolai Matematikai és Fizikai Lapok vagy az ABACUS folyóiratának pontversenyeibe, vagy a tanítás mellett évek óta a legtöbbet teszik a tantárgyuk iránti érdeklődés felkeltéséért és megszerettetéséért. A díjra írásban lehet felterjeszteni valakit, április 4-ig.

Forrás: http://socialbranding.hu/csr/aktualis/2014/02/20/a-legjobb-pedagogusokat-keresi-az-ericsson/
Forrás: http://socialbranding.hu/csr/aktualis/2014/02/20/a-legjobb-pedagogusokat-keresi-az-ericsson/

Az Ericsson Magyarország Kft. 2016-tól kezdődően nemcsak 8 kiváló pedagógust díjaz összesen 2.000.000 forinttal, hanem egy kiváló iskolának is támogatást nyújt 500.000 és 1.000.000 forint közötti értékű eszközvásárlással. – olvasható a Középiskolai Matematikai és Fizikai Lapok honlapján. Az ,,Egy álom megvalósul” pályázatot az adott évben Ericsson-díj nyertesek iskolái nyújthatják be – e pályázat kiírására a díjazottak személyéről szóló kuratóriumi döntést követően kerül sor (2016. május 2-án).

Az ERICSSON-DÍJAKAT 2016-ban két kategóriában ítélik oda:
1. ,,Ericsson a matematika és fizika népszerűsítéséért” díj
2 matematikát és 2 fizikát tanító pedagógus részére egyenként 250 000 Ft-tal járó díj.

A pályázatokat kizárólag online lehet benyújtani.

A pályázati adatlapok 2016. április 4. éjfélig lesznek elérhetők. Kérdés esetén a következő e-mail címre írhatnak: . A bizottságok a benyújtott írásos javaslatok alapján 2016. április 22-éig döntést hoznak a jelöltek sorrendjéről. A bizottságok részletes indoklását tartalmazó jelentése után a MATFUND kuratóriuma 2016. április 29-éig dönt a díjazandók személyéről. A díjkiosztó ünnepségre 2016. május végén kerül sor.

,,Egy álom megvalósul”
tájékoztató az Ericsson meghívásos pályázatáról

A 2016. évi Ericsson-díjazott tanárok iskolái kísérleti, informatikai eszközök beszerzésére meghívásos pályázatot adhatnak be. A pályázóknak be kell mutatniuk, hogy milyen programot terveznek a következő tanévben az általuk szükségesnek tartott eszközökkel, és hogy ez a tevékenység hogyan járul hozzá az iskolában a matematika, a természettudományok, vagy az informatika népszerűsítéséhez, oktatásához vagy tehetségeinek gondozásához.

Pályázati adatlapok és további részletek itt olvashatók!

 

Előző cikkA világ „hacker” tanárai gyűltek össze Budapesten a Microsoft rendezvényén
Következő cikkGyógytestnevelés Napja – 03.21-én a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat szervezésében