Kezdőlap vezetés

Újgenerációs tankönyvek – kiállítást és kreatív foglalkozást szervez az OFI

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet 2016. április 5–8. között kiállítást szervez "Újgenerációs tankönyvek – Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet kívül-belül megújult tankönyveinek vizuális világa" címmel. A kiállításhoz ingyenes kreatív foglalkozás és workshop kapcsolódik, iskolások számára. Részletek a cikkben.

Újgenerációs tankönyvek Forrás: OFI
Újgenerációs tankönyvek Forrás: OFI

A kiállítás célja bemutatni az OFI által kiadott újgenerációs tankönyvek vizuális világát. A kiállítás körképet nyújt a borítótervek és a tankönyvi belső grafikák által az oktatásban megjelenő vizualitásról: hogyan teszi a tananyagot befogadhatóbbá a tanulók számára egy „színes és szerethető” tankönyv.

Kísérő rendezvényeként április 5–7. között délutánonként az általános iskolás és a középiskolás korosztály részére kreatív foglalkozásokat és workshopokat szervezünk, melyekre 8-10 fős tanulócsoportok jelentkezését várjunk. A foglalkozások tematikájáról az itt letölthető programban vagy a regisztrációs felületen tájékozódhat.

Regisztráció itt.

Megnyitó időpontja:

A kiállítás megnyitójának időpontja: 2016. április 5. 11:00–13:00
A kiállítás helyszíne: Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria (1052 Budapest, Deák Ferenc utca 17. I. emelet)
A kiállítás megnyitóján való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött: regisztráció a kiállításmegnyitóra.
A diákprogramokon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött: regisztráció a tanulói rajzfoglalkozásokra.

A kiállítás ingyenesen látogatható a galéria nyitvatartási idejében 2016. április 5–8. között, regisztrációhoz nem kötött.
Látogasson el az esemény Facebook-oldalára!

FORRÁSofi.hu
Előző cikkSegítenek a tanárszerep újragondolásában – Microsoft az oktatásban, interjú Merényi Ádámmal
Következő cikkMinecraft Oktatási Kiadás – mire jó ez a játék?