Kezdőlap osztályfőnök

Nyerje meg a 100 000 Ft értékű osztálykirándulást és a 3000 Ft értékű garantált ajándékot!

Az osztálykirándulások szervezése mindig komoly kihívás a pedagógusoknak. Most ehhez közösségi, tudásbeli és anyagi segítséget is nyújt egy hasznos szolgáltatás. A Sulitúra osztálykirándulás- és erdei iskola szálláskereső izgalmas játékot hirdet, ahol mindenki garantált 3000 Ft értékű könyvutalványt, a legügyesebb pedig 100 000 Ft értékű osztálykirándulást nyerhet!

suliturafoto

Unja már a szokásos pályázatokat és nyereményjátékokat, ahol a legtöbb résztvevő nem nyer? A Sulitúra osztálykirándulás- és erdei iskola szálláskereső izgalmas játékot hirdet, ahol mindenki garantált 3000 Ft értékű könyvutalványt, a legügyesebb pedig 100 000 Ft értékű osztálykirándulást nyerhet!
Nem kell mást tennie, mint 2016. július 5. előtt szállást foglalnia osztálykiránduláshoz, tanulmányi kiránduláshoz vagy erdei iskolához a Sulitúrán keresztül (a foglalás ingyenes), igénybe venni a szállást, majd az utazást követően elküldeni részünkre a kirándulásról szóló beszámolót (rövid szöveg és néhány kép). A beküldött beszámolók célja, hogy segítsék más osztályok szervező munkáját, ötleteket adjanak iskolai kirándulásokhoz. Minden ilyen, legalább 400 szó hosszúságú beszámolót beküldő garantált 3000 Ft értékű könyvutalványt kap, melyet országosan, és határon túl is be lehet váltani számtalan könyvre. A könyvutalvány átruházható másra.
A Fődíjat a Sulitúra zsűrije a legjobb beszámolót beküldő részére adja. Tehát itt nem sorsolás történik, hanem a legjobb beszámoló nyer. Akkor van a legnagyobb esély megnyerni a 100 000 Ft értékű osztálykirándulást, ha a beszámoló a lehető legjobban segíti más osztályok szervező munkáját a következő osztálykiránduláshoz, tanulmányi kiránduláshoz vagy erdei iskolához.
A 100 000 Ft értékű Sulitúra utalványt a Sulitúra honlapon elérhető szállásokra és ezen szállásokon közvetlenül kérhető étkezésre lehet beváltani a nyereménytől számított 1 éven belül, tehát be lehet váltani akár a 2016. őszi, vagy a 2017. tavaszi-nyári kiránduláshoz.
Mit kell tennie most, ha szeretne nyerni? Nincs más dolga, mint ellátogatni további részletekért a Sulitúra oldalára, regisztrálni a játékba, lefoglalni valamelyik szállást majd elküldeni a kirándulás után a beszámolót! Reméljük, hamarosan Önt is a nyertesek között üdvözölhetjük!

 

 

 

Előző cikkGyűlölködés elleni fellépésben segítenek
Következő cikkSzórakoztató megoldás a digitális szövegértés hatékony fejlesztésére!(x)