Kezdőlap osztályfőnök

                Osztálykirándulás pontokért?(x)

Az áprilisban indult Sulibank Élményportálon a játékosítás és az online tanulás eszközeivel szinte észrevétlenül, élményszerűen tanulhatják meg az érdeklődők a gazdálkodás, pénzkezelés alapjait, ráadásul tudásukkal kézzelfogható nyereményeket, szabadidős programokat is elérhetnek. A virtuális tér új, korlátlanul elérhető szolgáltatásai mellett az egész ország területéről várják az iskolásokat a OTP Fáy András Alapítvány budapesti és nyíregyházi oktatási központjába, ahol ingyenes játékos foglalkozások, tréningek keretében ismerhetik meg a pénzügyi tudatosság alapfogalmait és gyakorlatát.

kartyazos

 

Osztálykirándulást is nyerhetnek a diákok, ha együtt gyűjtik a pontokat a Sulibank Élményportálon.

Családi költségvetés, bevétel, kiadás, szükséglet, folyószámla, bankkártya, PIN-kód, internetes vásárlás. Csupa olyan fogalom, aminek a jelentésével jó, ha tisztában vagyunk már gyermekkorunkban is.

Az OTP Fáy András Alapítvány általános iskolásoknak szóló programja, a Sulibank program arra vállalkozik, hogy mindezeket a fogalmakat, a hozzájuk kapcsolható gyakorlati ismereteket és összefüggéseket tanítsa meg a gyerekeknek. Az egész ország területéről fogadnak osztályokat, iskolákat, akiket tréning módszertannal, sok-sok játékos gyakorlattal és interaktív eszközök használatával okítanak a pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási ismeretek alapjaira.

tablaterdelos

Az Alapítvány Budapesten és Nyíregyházán is várja a diákokat oktatási központjaiban, ahol minden program ingyenes.

Áprilisban indult a Sulibank program legújabb fejlesztése a Sulibank Élményportál. A weboldalon minden regisztrált gyerek pontokat gyűjthet (cikkek olvasása, kérdések megválaszolása, kvízek és kurzusok, játékos feladatok megoldása), amelyeket a pontbeváltó időszakban élményajándékokra válthatnak. Ha együttműködnek, és közösen használják fel pontjaikat, akár egynapos osztálykirándulást is nyerhetnek (bulihajó, sárkányhajózás, limuzinos városnézés és más programok közül lehet választani).

Korosztályhoz illő tartalom

A cikkek tartalma, a játékos feladatok, illeszkednek a korosztály érdeklődési köréhez, ugyanakkor akár indirekt módon is a tudatos fogyasztás, a környezettudatosság és mindenek előtt a pénzügyi kultúra hatékony fejlesztését tartják szem előtt.

Még mindig nem késő csatlakozni a programhoz!

Bővebb információ: www.sulibank.hu, info@sulibank.hu

ulvekartyazos

Előző cikkTankönyvrendelés – szülőkkel vállvetve(x)
Következő cikkPedagógiai Folyóiratok Portál az OFI-tól (x)