Kezdőlap osztályfőnök

Megnyitja ingyenes élményajándék-boltját a Sulibank(x)

 Ha még nem tudja, hogyan szerezhet ingyenes lehetőséget arra, hogy diákjai hajókázzanak a Sulibank Bulihajóján, vagy VIP autózást, lovagi lakomát, esetleg gokart versenyre belépőket nyerjenek, akkor itt a lehetőség, hogy a tanulók megismerjék az OTP Fáy András Alapítvány Sulibank weboldalát. A portál rengeteg élményt kínál azoknak a diákoknak, akik a pénzügyi ismereteket terjesztő oldalon pontokat gyűjtenek, majd beváltják azokat különböző ajándékokra.

gazdalkodj
Fotó: Sulibank.hu

A Sulibank.hu  pontgyűjtő játékában regisztrált, általános iskolába járó, tanulmányait folytató diákok vehetnek részt.

A gyerekek egy kis olvasással, ismeretszerzéssel, kvízek kitöltésével és játékos kurzusok elvégzésével lehetőséget kapnak arra, hogy pontjaikból olyan ajándékokhoz jussanak, amelyek jó szórakozást és közös kikapcsolódást nyújthatnak az osztálynak vagy családjuknak. A teendő mindössze annyi, hogy felkeresik a Sulibank Élményportált, regisztrálnak és elkezdik gyűjteni pontjaikat, amelyeket a május közepén nyíló élményboltban ajándékokra válthatnak.

A Sulibank portál élményboltjának kínálata folyamatosan változik, a megszerzett pontokból a gyerekek licitálhatnak is az ajándékokra.

tablara
Fotó: Sulibank.hu
Gyerekek saját írásaikat is beküldhetik – pontokért

A magyartanárok figyelmébe ajánljuk, hogy a portálon lehetőséget nyílik arra, hogy a gyerekek saját szerzeményeiket, cikkeiket, írásaikat küldjék be, amiért – ha megfelelnek a kiírási feltételeknek – rengeteg pontot kaphatnak. A legérdekesebb írásokat a Sulibank meg is jelenteti, ami még inkább motiválhatja a diákokat.

Különleges ajándékok várják a gyerekeket a Sulibank-ban

A pontokból nemcsak a június 04-én induló bulihajóra juthatnak fel, hanem 30 ezer forint értékű H and M ajándékkártyát, a Régió ajándékbolt vásárlási utalványait és helikopteres városnézést is szerezhetnek. Ezen kívül pontjaikkal szert tehetnek különböző belépőkre, így például lézerharc játékversenyre, gokartozásra, lovagi vacsorára a Sir Lancelot Étteremben, mesemúzeumba, vagy játszóházba.

korbeulos
Fotó: Sulibank.hu
Pedagógusok számára is tartalmas tudást és  élményeket nyújt a Sulibank

A programban a pedagógusok is szép számmal részt vesznek, számukra az OK Központ szakmai napokat, rendezvényeket pedagógusklubot és tréninget szervez szintén ingyenesen, ahol lehetőség nyílik a pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási tanítási programok elméleti és módszertani hátterének megismerésére.

A sulibank telefonon a +36-30-616-5052 számon, e-mailben a info@sulibank.hu címen érhetik el.

 

Előző cikkIsmét nagy dobásra készül a Pontvelem Okos Program!
Következő cikkA LEGO iskolánk életében