Kezdőlap Digitális eszközök

Ingyenes webinárium a digitális tartalommegőrzésről (06.14.-angulul)

Nehezen tudod nyomon követni a weboldalakat, érdekes blogbejegyzéseket és oktatási eszközöket, amiket felfedeztél a hálón? Az eTwinning Horvátországi Szolgáltatópontja 2016. június 14-én, kedden 19 órai (CET)kezdettel webináriumot tart. Az angol nyelvű „A Step By Step Guide To Digital Content Curation” online eseményt Arjana Blažić nagykövet vezeti.

webinarMikor?

Az eTwinning Horvátországi Szolgáltatópontja 2016. június 14-én, 19 órai (CET)kezdettel webináriumot tart. Az angol nyelvű „A Step By Step Guide To Digital Content Curation” online eseményt Arjana Blažić nagykövet vezeti.

Néha úgy érzed, már-már elnyel ez a sok információ? Nehezen tudod nyomon követni a weboldalakat, érdekes blogbejegyzéseket és oktatási eszközöket, amiket felfedeztél a hálón? Aztán később, amikor szükséged volt rájuk, nem találtad őket, mert valahogy elvesztek az online információs dzsungelben?

Ha igent mondasz ezekre a kérdésekre, akkor ne habozz csatlakozni ehhez a webináriumhoz, ami a digitális tartalommegőrzésről szól, és megtanulhatjátok, hogyan lehettek ti is digitális tartalomgondozók, akik tudják, hogyan kell keresni, szűrni, értékelni és megosztani digitális tartalmakat.

Hogyan?

Itt lehet csatlakozni!

Az esemény a Facebookon.

Fotó forrás: Pixabay.com

Webinárium Fotó: Pixabay.com
Webinárium

Előző cikkRover jogsi űrkadétoknak – tinédzsereket várnak a Google Groundra egy különleges képzésre!
Következő cikkNagyon kedves nyári programterv egy kislánytól- Téged mire inspirál?