Kezdőlap hírmozaik

    Milyen legyen a Moderniskola Plusz? Véleményét várjuk kérdőívünkon!

    Szeretnénk megismerni olvasóink véleményét a terveinkkel kapcsolatban, hogy valóban olyan terméket, szolgáltatást fejlesszünk, ami hasznos és valódi problémát old meg, és a pedagógusok mindennapjaiban segít. Kérjük, a névtelenül használható kérdőívünket töltsék ki, kb. 10 percet igényelt eddigi kedves segítőinktől. Bármely más csatornán örömmel fogadjuk névvel vagy név nélkül is véleményüket, hozzászólásaikat fejlesztési terveinkhez.

    ujmodserniskolaoldalA moderniskola.hu fejleszteni szeretné az oldal szolgáltatásait, hogy a pedagógusok, intézményvezetők és a lapunk  iránt érdeklődők valóban azt kapják, amit keresnek: modern, exkluzív, gyakorlatban segítő tartalmakat, oktatási jó gyakorlatokat, modern szemléletek,módszerek és technikák bemutatását.
    Egy oktatási, tudásmegosztási csomagot szeretnénk összeállítani, amit a pedagógusok megvásárolhatnának. Ezzel tagjaivá válnak egy exkluzív klubnak, ami által hozzáférhetnek  emelt szintű, hozzáadott értéket képviselő egyedi tanulnivalókhoz, készségfejlesztő anyagokhoz, gyakorlatias és jó hangulatú  összejöveteleken vehetnek részt, egy csoport tagjaként.
    A csoport zárt, a belépés feltételekhez kötött és különféle előnyöket biztosít. Ez lesz a „Moderniskola Plusz vagy az ” Edupakk” – pedagógusoknak.
    Szeretnénk megismerni olvasóink véleményét a terveinkkel kapcsolatban, hogy valóban olyan terméket, szolgáltatást fejlesszünk, ami hasznos és valódi problémát old meg, és a pedagógusok mindennapjaiban segít.   Az első körben tervünket innovatív tanárokkal teszteltettük, második körben most kiküldjük a pedagógusoknak a lap felületein. Köszönjük az eddigi visszajelzőknek is!
    Kérjük, töltsék ki névtelenül kérdőívünket mindössze egy kávézásnyi idő alatt! Köszönjük! Kérdéseiket is várjuk!
    A moderniskola.hu csapata nevében:Fülöp Hajnalka, főszerkesztő
    fuloph kukac moderniskola.hu

     

    Előző cikkMegjelent a 2016/17-es tanév rendje a Magyar Közlönyben
    Következő cikkKihirdették az MTA szakmódszertani pályázatának nyerteseit