Kezdőlap osztályfőnök

Jogszabályok- oktatáshoz – egy pedagógus gyűjteménye

  Fontos oktatási jogszabályok és a pedagógus ellenőrzéshez-minősítéshez szükséges fontosabb dokumentumok érhetők el egy jól áttekinthető, rendszerezett felületen Tamás Ferenc, tanár, informatikus, közoktatási szakértő munkájának köszönhetően.

 

torvenyektelefononpixabay
Fotó: pixabay.com

A pedagógus ellenőrzés/minősítés jogszabályai és dokumentumai mellett az alapvető törvények, törvényi rendeletek, kerettantervek is elérhetők, mindig hiteles forrásból ezen a honlapon, ami elérhető tabletről és okostelefonról is.

A gyakorló, más témában is gyakran és inspirálóan tudást megosztó szakember a Székesfehérvári Szakképzési Centrum Jáky József Szakgimnáziumban tanít.

Tamás Ferenc, www.tferi.hu
Tamás Ferenc, www.tferi.hu

A gyakran frissülő oldal bevezetőjében ez áll:  „Ez az összeállítás tartalmazza a jelenleg hatályos oktatási jogszabályokat, valamint a pedagógus ellenőrzéshez-minősítéshez szükséges fontosabb dokumentumokat. Első megfogalmazásban elsősorban (szak)gimnáziumi pedagógusoknak szólt, de igyekeztem bővíteni, így mindenki számára használhatóvá vált a gyűjtemény.” A Tamás Ferenc által összegyűjtött oktatással kapcsolatos jogszabály gyűjteményhez kattintson ide!

Jó munkát kívánunk minden kedves felhasználónak!

oktatasijogszabalyokTFeri

Előző cikkKezdődik az iskola! Pörgős kisfilm az OFI-tól tanévkezdésre
Következő cikkHogyan erősítették a tanárok motivációját – pedagógus élménybeszámoló Finnországból