Kezdőlap hírmozaik

    Kezdődik az iskola! Pörgős kisfilm az OFI-tól tanévkezdésre

    A kisfilm meghökkentő számokat idéz az iskola világáról, bemutatja az OFI tevékenységét és azt, miben hisznek ők, mi vezeti a tevékenységüket, hogyan vonják be a pedagógusokat.

    ofifilmkepA kisfilm meghökkentő számokat idéz az iskola világáról, bemutatja az  OFI tevékenységét és azt, miben hisznek ők, mi vezeti a tevékenységüket, hogyan vonják be a pedagógusokat.  Megtudható a kisfilmből, hogy az OFI-nál mit mondanak arról, hogy hogyan tervezik a komplex természettudományos tantárgy bevezetését, hogy mi a céljuk a digitális tananyagokkal kapcsolatban, hogy mit tartanak a 21. századi oktatásban fontosnak.  Mit üzennek arról, hogy mit kínálnak a pedagógusoknak, hogy mi mindennel készülnek az idei tanévben az ő támogatásukra? Ezek az OFI-tól érkező gondolatok fogalmazódnak meg  a pörgős, vidám zenével aláfestett,  nyugodt, kellemes hangon elmondott kisfilmből, ami a YouTube-on, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet csatornáján érhető el és akár onnan is megosztható..

    A Facebook-on is lehet követni az OFI-t, itt.

    A filmet bemutató bejegyzés fölött ez áll:

    Hegedűs Mihály: Kezdődik az iskola

    „Az elsősöknek nyitottságot és bátorságot, a nagyobb iskolásoknak barátaik viszontlátásának örömén kívül eredményes évet, a pedagógusoknak pedig mindehhez jó munkát kíván az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet!

    A Pedagógiai Oktatási Központok pedagógusoknak szóló tanévnyitóin sok pedagógus már láthatta az OFI bemutatkozó kisfilmjét, melyet most itt is megnézhetnek.

    Mindenkinek örömteli évkezdést kívánunk, és azon leszünk, hogy az együttműködés a pedagógusok és a kutatók között még gördülékenyebb és eredményesebb legyen!”

    Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet bemutatkozó kisfilmjét Krizbai Gergely „Krizbo” készítette.

    Hang: Takács Géza

    http://www.krizbo.com/

    Előző cikkMagyarországon idén szeptemberben is megtartják a Világ Legnagyobb Tanóráját  
    Következő cikkJogszabályok- oktatáshoz – egy pedagógus gyűjteménye