Kezdőlap osztályfőnök

Ingyenes vezetéstechnikai verseny fiatal autóvezetőknek

Drive Smart Academy címmel indít vezetéstechnikai versenyt a drivingcamp Hungary fiatal autóvezetőknek 2016. október 16-án. A zsámbéki vezetéstechnikai centrum célja felhívni a figyelmet, hogy már a kezdetektől fontos a felelősségteljes magatartás és a balesetmentes közlekedéshez szükséges képességek elsajátítása.

A drivingcamp Hungary olyan jogosítvánnyal rendelkező, 8-10 fős budapesti és környékbeli középiskolai csapatok jelentkezését várja, akik szeretnék próbára tenni autóvezetői képességeiket. A verseny során a tanulók olyan feladatokkal tesztelhetik a tudásukat, mint a vészfékezés, az autó biztonságos kormányzása csúszós felületen, vagy a kikerülés, így különböző szituációk szimulálásával sajátíthatják el a közlekedési veszélyhelyzetek helyes kezelését.

drivc
forrás: www.busexpo.hu

Az október 16-i Drive Smart Academy címmel tartandó rendezvény célja, hogy a „nem lehet elég korán kezdeni” elv alapján a fiatal autóvezetők már a kezdetektől elsajátítsák azokat a képességeket, amelyek a defenzív magatartás alapjait képezik és kulcsfontosságúak a balesetmentes közlekedés szempontjából, és a drivingcamp ily módon is hozzájáruljon a közlekedési kultúra fejlődéséhez.

drvc
forrás: carstyling.hu

A versenyre a gépjárműveket a vezetéstechnikai centrum adja, a biztonságos lebonyolítás körülményeit magasan képzett instruktorok biztosítják, a feladatok pedig a drivingcamp modern technikai felszereltségű moduljain zajlanak. A programon történő részvétel ingyenes.

A győztes csapat vezetéstechnikai tréninget nyer, illetve a helyezettek részére további meglepetés ajándékokat sorsolnak ki.   

Az eseményen kizárólag regisztrált iskolák vehetnek részt.

Előző cikkHogyan működik a Komplex Instrukciós Módszer egy kihívásokkal teli fővárosi iskolában?
Következő cikkII. INNOVATÍV PEDAGÓGUS KONFERENCIA -Szeged, 2016. október 29.