Kezdőlap hírmozaik

    OkosPont Bajnokság egész tanévben!

    A PontVelem Okos Programban értékes pontok járnak az Okos Kvízek helyes kitöltéséért is, amely a résztvevők számára ismét egy remek lehetőség! A BankVelem Program keretében OkosPont Bajnokságot hirdettek általános iskoláskorú diákok részére. A kvízek online elérhetőek, amelyeket egész tanévben ki lehet tölteni.

    pontvelem

    OkosPont Bajnokság egész tanévben!

    A PontVelem Okos Programban már nem csak a hulladékért jár értékes pont, hanem az Okos Kvízek helyes kitöltéséért is, amely a résztvevők számára ismét egy remek lehetőség! A BankVelem Program keretében OkosPont Bajnokságot hirdettek általános iskoláskorú diákok részére. A kvízek online elérhetőek, amelyeket egész tanévben ki lehet tölteni. A kvízek kitöltéséhez ide kattintva kell regisztrálni. 

    Bárki lehet bajnok! A megszerezett OkosPontokkal a PontBolt ajándékokon túl, a tanév végén kalandtáborozást is nyerhetnek a legokosabb diákok.

    Az OkosPont Bajnokság a 2016/2017-es tanév során összesen 12 fordulóból áll, a végeredmény a tanév során kitöltött kvízek összesített eredménye alapján alakul ki. A kvízeket a megjelenésüktől kezdve, egész évben ki lehet tölteni, bárki, bármikor csatlakozhat a bajnoksághoz, gyűjtheti az OkosPontokat.

    További nagyszerű hír, hogy nem csak hibátlan kvízért jár pont, hanem a helyes válaszok arányában kapják meg a diákok az OkosPontokat a PontSzámlájukra.  

    A weboldalon található OkosPont Bajnokság toplista egész évben mutatja, hogy a kitöltők mennyi pontot értek el a tanévben.

    Vigyázz, kész, kitöltés!     

    pontvelemkuya

    Előző cikkZaklatások az iskolában – mit tehet a pedagógus?
    Következő cikkGyógypedagógus – „celebtanár” – tanárkodás másként:)