Kezdőlap vezetés

Folyamatosan frissült a Digitális Oktatási Napok Facebook -esemény, Önt is várjuk!

Az oktatási intézményvezetőknek, pedagógusoknak szervezett Digitális Oktatási Napok rendezvény Facebook-on Eseményként (Event) is elérhető. A december 7-8-án tartó háromféle program rengeteg információja folyamatosan frissülni fog. Kövessen minket!

donfacebookevent 

A programról tájékoztatást adunk a Facebook-on ITT és ITT és a moderniskola.hu oldalon is. KÖszönjük, ha követi híradásainkat.

A részletek az ITT  elérhető programban.

Az esemény oldalán a folyamatosan frissülő és egyre részletesebben megismerhető programon kívül lehetőség nyílik a rendezvényre  történéseit is követni.

 

 A fotókkal, leírásokkal bővített beszámolókból megtudhatja, mi történik a konferencián, a kalandpályán és a digitális bemutató órákon.

 

 Egyébént az információkat megoszthatják Önök is, innne, lehetőségük van a második napra ismerőseinket elhívni, ennek hírét megosztani a Facebook-üzenőfalon vagy a Messenger üzenetküldő alkalmazásban.  Jelezhetik részvételüket vagy érdeklődésüket és küldhetnek üzenetet, posztot is. Fotókkal is tájékoztatjuk Önöket az esemény szervezési részleteiről. Keressék fel oldalunkat, és vegyen részt a DON- híresztelésében. Köszönjük!

 „Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet szakmai konferenciát szervez a Modern Iskola közreműködésével, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ, a Digitális Jólét Program Titkársága, az Oktatási Hivatal és a Microsoft Magyarország támogatásával, Budapesten, a Syma-csarnokban. 

 

Előző cikkEzek az élmények várják a Digitális Oktatási Napokon
Következő cikkKódolás órája a budapesti Mozgásjavító Általános Iskola és Gimnáziumban