Kezdőlap Digitális eszközök

    Nagy volt az érdeklődés a Digitális Oktatási Napok-on

    Tudósítás a Digitális Oktatási Napokról- folyamatosan frissül!

    Fotó: Farkas Boglárka

    „Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet szakmai konferenciát szervezett a Modern Iskola magazin közreműködésével, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ, a Digitális Jólét Program Titkársága, az Oktatási Hivatal és a Microsoft Magyarország támogatásával 2016. december 7–8-án, a SYMA Rendezvényközpontban.

    A rendezvény célja az volt, hogy a digitális oktatást népszerűsítse, segítséget nyújtson az IKT eszközökkel támogatott módszertani megoldások terjesztésében, a jó gyakorlatok bemutatásában és a pedagógusok horizontális tudásmegosztásában.

    A konferencia egyben az EFOP-3.2.2-VEKOP-15-2016-00001 A köznevelés tartalmi szabályozóinak megfelelő tankönyvek, taneszközök fejlesztése és digitális tartalomfejlesztés elnevezésű projekt nyitóeseménye.”

    Az OFI honlapján is olvasható beharangozóból immár tudósítás lett, a nagy érdeklődés és sok látogató részvételével megrendezett Digitális Oktatási Napokról.  Hamarosan elérhetők lesznek az eseményen készült további fotókés az elhangzott előadások prezentációi is, melyet az OFI honlapján lehet majd elérni.

    Addig is néhány fotó ízelítőül és a Facebook-esemény oldalán is folyamatosan frissülnek a tudósítások és fotók!

    Fotó: Farkas Boglárka
    Előző cikkKódolás órája a budapesti Mozgásjavító Általános Iskola és Gimnáziumban
    Következő cikkDigitális Oktatási Napok – kerekesszékkel