Kezdőlap hírmozaik

    Megéri nevezni a BankVelem PénzOkos Kupára!

    A nemzetközi Pénz7 rendezvénysorozat részeként hirdetik meg a BankVelem PénzOkos Kupa országos tudáspróbát általános iskolásoknak. A BankVelem PénzOkos Kupa háromfordulós verseny.A versenyre a csapatoknak előzetesen regisztrálni kell! Nevezés és további információk a cikkben és www.penzokoskupa.hu honlapon.

    Az első két forduló, online megmérettetés lesz, egy-egy előre magadott időpontban kell majd megválaszolni a pénzügyi ismeretekkel kapcsolatos kérdéseket. A döntőbe jutott 7 csapat, neves zsűri előtt, a Budapesti Fazekas Mihály Általános Iskola és Gimnáziumban, nagy értékű fődíjakért mérheti össze tudását. A nyertes csapat minden tagja egy Xbox One konzolt kap ajándékba. Az Iskola és a Felkészítő Tanár sem marad díjazás nélkül.

    A versenyre a csapatoknak előzetesen regisztrálni kell!  Az első fordulón, január 25-én 12-13 óráig, a második fordulón, február 8-án 12-13 óráig lehet részt venni, mindkét fordulóban az on-line feladatsor kitöltésére maximum egy-egy óra áll rendelkezésre. A döntőre a Pénz7-en, március 8-án kerül sor.

    Nevezés és további információk a www.penzokoskupa.hu honlapon.

    Előző cikkOnline feladatkészítővel bővül a digitális oktatási program – együttműködik a Redmenta és a Hipersuli
    Következő cikkPISA – fogyaszthatóan, ketchup és sajt nélkül