Kezdőlap vezetés

    Március 22-én rendezik meg az I. Modern Pedagógus Konferenciát

    2017. március 22-én, szerdán a budapesti  Larus Rendezvényközpontban tartja konferenciáját a Neteducatio Modern Pedagógus címmel. A konferenciára várnak bármely korosztályban tanító pedagógust, egyetemi hallgatókat. A konferencia célja innovatív eszközöket és ötleteket adni a 21. század újfajta igényeire nyitó pedagógusok kezébe.

    A konferencia előadói hasznos ötletekkel, módszertanokkal kívánnak segíteni azoknak a vállalkozó szellemű pedagógusoknak, akik a korszerű IKT-eszközök megjelenésével, a Z generáció változó érdeklődésével és az új munkaerő-piaci kihívásokkal is szeretnének lépést tartani.

    Hogy miért érdemes ott lenni?

    A 21. századi pedagógus fejében számtalan kérdés kavaroghat. Érzem, hogy a mai gyerekek mások, ezért nekem is máshogy kell csinálnom, de hogyan? Hogyan tudom felkelteni a figyelmüket és hogyan tarthatom fenn motivációjukat? Milyen IKT-eszközöket használhatok adott korosztályokban és milyen feladatokat találjak ki alkalmazásukra? Hova forduljak segítségért, ha elakadok ezekben a dolgokban? Bevihetem-e a mobilt az órára? Hogyan csökkenthetem a teljesítményszorongást? Hogyan differenciáljak óriási osztály/csoportlétszámok mellett?

    A Neteducatio Modern Pedagógus Konferenciája ezekre a kérdésekre (is) keresi a választ. A témában hazai és nemzetközi szinten elismert szakemberek tartanak előadásokat, melyek igyekeznek a legkisebbek IKT-nevelésétől a legnagyobbak motiválásáig válaszolni a feltett kérdésekre. A plenáris előadások sorát Tari Annamária nyitja meg, Online gyerekek és offline tanárok  – A digitális világ érzelmi hatása című előadásával, de a szekciókban találkozhatnak még Bakonyi Annával, Fegyverneki Gergővel, dr. Főző Attilával is.  

    A konferencia időszakai

    A plenáris előadások mellett 8 szekció előadás, a szünetekben interaktív kézműves workshop, több szakmai kiállító és a Neteducatio régi és legújabb szakmai kiadványai színesítik a konferencia programját. A résztvevők találkozhatnak a Neteducatio legnépszerűbb íróival is, akik szünetekben szívesen dedikálják a helyszínen megvásárolható kiadványaikat.

    A szervezők bíznak abban, hogy az előadások széles kínálata minden érdeklődő számára hordoz majd hasznos információkat, újszerű ismereteket, melyek hozzájárulhatnak a modern pedagógussá váláshoz, mely napjainkban a sikeres tanári munkához elengedhetetlen.

    Regisztráció, program: https://goo.gl/5Zmj0T

    Előző cikkFrankofón Filmnapok és Fesztivál – 2017.03.01-04.01.
    Következő cikkÚjabb reformok előtt a szakképzés – interjú Kanzsalics Eszterrel- Magyar Hírlap