Kezdőlap hírmozaik

Tankönyvbemutató rendezvénysorozatot indít az EKE-OFI

Az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet tankönyvi kínálata című rendezvénysorozat 2017. április 6–26. között kerül megrendezésre. Országosan 8 helyszínen várják a tankönyvek iránt érdeklődő nagyközönséget.

 

Hirdetés

A rendezvény célja, hogy az érdeklődő intézményvezetők, tankönyvfelelősök és pedagógusok első kézből, a szerkesztők előadásaiból ismerkedhessenek meg a következő tanévre kínált könyvújdonságokkal, ezzel segítséget nyújtva számukra a tankönyvrendelési időszakban.

A program szerint a plenáris előadásokat követően öt szekciókban folytatódik a munka (alsós, természettudományi, társadalomtudományi, idegennyelvi és tankönyvrendelési konzultáció). Négy szekcióban külön programrészként – az adott tantárgyakhoz kapcsolódóan – a Nemzeti Köznevelési Portál (NKP) gyakorlatorientált, tankönyvekhez kapcsolódó bemutatására is sor kerül.

 

Az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet tankönyvi kínálata című rendezvénysorozat pécsi eseményének időpontja  megváltozott, az új időpont április 24-e.

 

 

A rendezvénysorozatra idén 2017. április 6–26. között kerül sor az alábbi időpontokban és helyszíneken.

 

Dátum Helyszín
április 6. (csütörtök) Budapest
április 11. (kedd) Győr
április 12. (szerda) Zalaegerszeg
április 19. (szerda) Szeged
április 20. (csütörtök) Debrecen
április 24. (hétfő) Pécs
április 25. (kedd) Eger
április 26. (szerda) Budapest

 

A rendezvényen való részvételről igazolást állítanak ki.

A részvétel előzetes, online regisztrációhoz kötött, melyet a következő linken tehetnek meg:
http://ofi.hu/jelentkezesi-lap