Kezdőlap hírmozaik

III. Innovatív Pedagógus Konferencia, Miskolc

2017. április 29-én, szombaton rendezik meg a III. Innovatív Pedagógus Konferenciát, melynek házigazdája a miskolci Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon. Céljuk, hogy ötleteket, "jó gyakorlatokat" mutassanak be az IKT eszközökkel támogatott oktatás témaköréből. A valós pedagógiai kihívásokra megoldásokat bemutató ingyenes programra már lehet jelentkezni, részletek a cikkben.

2017. április 29-én, szombaton rendezik meg a III. Innovatív Pedagógus Konferenciát, melynek házigazdája a miskolci Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon. Céljuk, hogy ötleteket, “jó gyakorlatokat” mutassanak be az IKT eszközökkel támogatott oktatás témaköréből.

A rendezvény programjai között szerepel az eTanoda, meg lehet majd ismerkedni a kiterjesztett valósággal, a Sway készítésével ugyanúgy, mint a gyerekek kódolási tudásának fejlesztésével. Megismerhetik a 3D nyomtatás felhasználását, az órai mobilozás lehetőségeit (igen!), és még további nagyon izgalmas pedagógiai kihívásról is szó lesz. Jó gyakorlatról számolnak be kollégák a felnőttképzés terén megvalósuló tanulói-tanári digitális együttműködésekről ugyanúgy, mint a fizika és természetismereti órákon való erőfeszítésekről. A részletes programot érdemes böngészni!  A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Hirdetés

Az részletekről bővebben a Facebook-on létrehozott eseménynél  itt olvashatnak, a részletes – négy oldalas program itt érhető el,  a regisztráció linkje pedig itt található.