Kezdőlap hírmozaik

Értük rajonganak a gyerekek a YouTubon: 22-én Magyar Telekom Videós Gála

Kiket néznek, kikkel beszélgetnek, kik a példaképek ma egy tinédzser vagy huszonéves számára? Nem lehet észrevétlen hagyni, hogy ismeretterjesztő és életstílus videobloggerek is "nevelik" a gyerekeket, ezért is fontos, hogy egy pedagógus, szülő is ismerje őket. Próbálja ki, kérdezzen rá a diákok között, ki a kedvenc vloggerük? Nagyon népszerű téma, közelebb kerülhet a diákokhoz, ha erről beszélgetnek, és részt vehet egyben a folyamat alakításában. Április 19-én zárul a szavazás, 22-én már a díjakat adják át az első hazai Videógálán! Katt a részletekért!

“Mára az Y és Z generáció legnagyobb sztárjai a videós véleményvezérek közül kerülnek ki. Nem is csoda, hiszen a hazai fiatalok 58 százaléka a fogyaszt napi szinten online videós tartalmakat a YouTube felületén és követ különböző csatornákat érdeklődési köre alapján.”

Az egyedülálló, idén először látható, várhatóan nagy érdeklődés mellett zajló eseményről a  24.hu írt ebben a cikkében.

“A Telekom Videós Gálán április 22-én egy élő YouTube közvetítésen keresztül 9 kategóriában adják át a díjakat: vlog, lifestyle, gaming, humor, utazás, ismertterjesztő, tech, film & utazás & animáció és márkák csatornái.

Hirdetés

Mára az Y és Z generáció legnagyobb sztárjai a videós véleményvezérek közül kerülnek ki. Nem is csoda, hiszen a hazai fiatalok 58 százaléka a fogyaszt napi szinten online videós tartalmakat a YouTube felületén és követ különböző csatornákat érdeklődési köre alapján. A Telekom Videós Gála keretén belül első alkalommal díjazzák a legnépszerűbb hazai YouTubereket 9 különböző kategóriában.

 

forrás: javiindy – Fotolia

(…)

A díjak odaítélésében a közönség mellett részt vesz hazánk 50 legtöbb követővel rendelkező YouTube tartalomgyártója, továbbá a hazai YouTube hálózatok és Google által delegált videós szakemberek egy csoportja. A Top videósok által kategóriánként kiválasztott 5 jelöltre március 29-től szavazhat majd a közönség és a szakmai zsűri egyaránt. A gála névadó szponzora pedig különdíjat ítél majd oda, a legaktívabb közösséggel rendelkező vloggernek.

A nyertesek kilétére a gála díjátadóján kerül fény április 22-én. A rendezvényen a legnagyobb hazai videós tartalomgyártók vesznek részt, míg a közönség este hét órától kezdődően egy élő YouTube közvetítésen keresztül csatlakozhat be az eseménybe. A díjak átadása között szórakoztató programokkal és egyedi, eddig máshol nem elérhető videós tartalmakkal találkozhatnak majd a nézők.

Az esemény célja, hogy elismerjék a hazai YouTube-os tartalomgyártók munkáját, ezáltal is építve ezt a közösséget. Fontos cél emellett, hogy a felhasználók szélesebb körben megismerjék az új, feltörekvő csatornákat, amelyre a gála remek lehetőséget biztosít. Emellett a médiapiac képviselői, az online marketingben dolgozók is jobban megismerhetik a videós influencerek egyre növekvő ágazatát.”

Forrás: 24.hu