Kezdőlap jó példák

Ki lesz Magyarország Kedvenc Tanára és ki nyeri az OkosPont Bajnokságot? (x)

Folytatódik májusban is a BankVelem PénzOkos Kupa, az idei 9.-10. online forduló is sok meglepetést, tanulnivalót, élményt tartogat a csatlakozóknak. Egyedülálló lehetőség, hogy diákjai vagy az Ön szavazatára Ön vagy kollágája lehessen Magyarország Kedvenc Tanára! A PontVelem Okos Programkezdeményezéseinek részleteiről a hírekben!

2017OkosPont Bajnokság a tudásért és az ajándékokért!

Megjelent az OkosPont Bajnokság összes tudáspróbája, továbbra sem késő csatlakozni az online pénzügyi vetélkedőhöz! Az ajándékokra beváltható OkosPontok mellett, a tanév összes, azaz 12 fordulójának kitöltése esetén, egy hetes nyári kalandtáborozást is nyerhetnek a diákok! Megéri csatlakozni, mert a tudás mellett értékes ajándékok várnak a diákokra.

Hirdetés

További információk: http://www.pontvelem.hu/okospont-bajnoksag

 

Keressük Magyarország Kedvenc Tanárát!

Mindenkinek van kedvenc tanára, aki megérdemelné, hogy megnyerje ezt a versenyt! A PontVelem Okos Program ismét lehetőséget ad erre!

Nevezd Te is tanárod, kollégád, hogy nyerhessen! Támogasd szavazataiddal, szólj a társaidnak is, mert megérdemli! A legtöbb szavazatot gyűjtő tanár lesz AZ ÉV KEDVENC TANÁRA, amely önmagában is óriási elismerés. A három legtöbb szavazatot gyűjtő tanár 2 éjszakás, 2 fős wellness pihenést nyer félpanziós ellátással, illetve az első öt legtöbb szavazatot gyűjtő tanár, értékes VARTA ajándékcsomagot is nyer.

Nevezz, szavazz és légy büszke!

További információk: http://www.pontvelem.hu/magyarorszag-kedvenc-tanara

 

(x)