Kezdőlap jó példák

Online videózást tanulhatnak a gyerekek a Vloggertáborban

Szerveztünk egy tábort, ahol a gyerekek a Csodák Palotája Playbar épületében ismerkedhetnek meg az online videózás, az online videó-naplók, a vlogok készítésének alapjaival. A táborba való jelentkezést most 2018-ra áttettük. Tervezzük speciális tematika alapján pedagógusok számára is az online videózással való ismerkedést, ingyenes kurzusokkal is! Köszönjük az érdeklődést!

Ha Ön szerint is jó, ha a gyerekek kitartó, szorgalmas munkára szoktató, online kommunikációról és tudatosságról szóló programon vesznek részt, kérjük, ossza meg ezt a hírt velük!  Kiváló szakemberek, elhivatott, gyakorló videósok, vloggerek adják át tapasztalataikat. Saját személyes videójuk profi elkészítése mellett drónozást, óriás csocsózást, számtalan tudományos játékot is kínálunk, igényes körülmények között. És az már csak természetesn, hogy az online biztonságról is alaposan felkészítjük őket. 2018 nyarán kezdünk,  „ilyen még nem volt” táborunkkal..!

Szeretnél Te is sikeres vlogger lenni, videókban megosztani tömegekkel a gondolataidat?

Az elmúlt néhány és a következő még több év egyik legsikeresebb és legizgalmasabb munkáját ma még nem tanítják az iskolákban, pedig egy sikeres csatornához elengedhetetlen a profi tervezés, szerkesztés és persze a videó készítés technikai ismeretei is.

Szerveztünk egy különleges tábort, ahol  a szakemberek, népszerű vloggerek segítségével megtanítunk, hogyan vlogolj: forgatókönyv, felvétel, vágás, trükkök, közzététel, népszerűsítés a neten – a többi már rajtad múlik.

Mindezt egy remek helyszínen, az élményszerű, játékos és örömteli tudományos ismeretterjesztés helyszínén, a CSODÁK PALOTÁJA PLAYBAR-ban!

Táborunkban sikeres vloggerek, képzett videó gyártók segítenek felkészülni hol játékos, hol picit koncentráltabb formában a vlogolásra. Kifejezetten fontosnak tartjuk az internetben rejlő fantasztikus lehetőségek mellett, a veszélyekre való felhívást is, hiszen pont a vlogolásban legsikeresebb korosztályt fenyegetik leginkább támadások, csalások, de megfelelő ismeretekkel mindezek kivédhetőek.

A részletek és jelentkezés a Tábor hivatalos oldalán. Köszönjük a megosztásokat!

A tábor szervezésében a Modern Iskola (Geopress Zrt. ) partnere az Open Média és a Csodák Palotája.

Előző cikkOkostábla másként, avagy Wifi -jel és fidget spinner a „VAKÁCIÓ!”-ban
Következő cikkHelyzetjelentés a tanáriból, suli után, gyerek nélkül…:) Mert hogy az élet ilyenkor is zajlik!