Kezdőlap hírmozaik

A hét végéig – 2017. október 15-ig – lehet nevezni az Energy Globe Magyarország díjra!

A Jövő generációja kategóriában október 15-ig jelentkezhetnek azok az oktatási szervezetek, alapítványok, jogi személyek, amelyek sikeresen valósítottak meg környezet- vagy energiatudatos programot gyerekek vagy egyetemista korú fiatalok bevonásával.

Az immáron második alkalommal megvalósuló Energy Globe Magyarország díj a fenntarthatóság és az energiahatékonyság egyik legrangosabb nemzetközi eseményének hazai fordulója.

Hirdetés

Az E.ON által támogatott díj célja, hogy a leginnovatívabb hazai fenntarthatósági kezdeményezéseknek nyilvánosságot és elismerést biztosítson, és hozzájáruljon a környezet- és energiatudatos szemlélet népszerűsítéséhez.

Hol és meddig lehet pályázni?

A www.energy-globe.hu oldalon október 15-ig nevezhetnek az érdeklődők az online jelentkezési lap kitöltésével. A pályázat beadása körülbelül 30-40 percet vesz igénybe.

Milyen programmal lehet nevezni?

A Jövő generációja kategóriában sikeresen megvalósított, a környezet- vagy energiatudatossághoz kapcsolódó programmal jelentkezhetnek jogi személyek. Elsősorban oktatási intézmények és alapítványok jelentkezését várjuk, akik sikeresen vonták be a fiatalokat / a kisgyerekeket a fenntarthatósághoz kapcsolódó kezdeményezésbe vagy oktatási programba, vagy ennek a korosztálynak szóló szemléletformáló eszközt, programot dolgoztak ki.

A tavalyi kategórianyertes projektek:

  • Mecsekerdő Zrt.: Mókus Suli Erdi Iskola
  • Szent Miklós Görögkatolikus Iskola: Aranynektár méhészeti foglalkozás
  • Fénykör Közösség Nonprofit Kft.: EnergyFactory fenntarthatósági vetélkedő

Mi a nyeremény?

A Jövő generáció kategória nyertese Apple MacBook-ot és Iphone-t tartalmazó okoseszköz csomagot nyerhet el a szakmai zsűri és a közönség szavazata alapján, vagy akár a verseny fődíjával, egy elektromos Nissan LEAF autóval is gazdagabb lehet, amennyiben a zsűri a legjobbnak ítéli pályázatát.

Mikor hirdetnek eredményt?

A díjakat 2018 tavaszán adják át ünnepélyes keretek között. A döntőbe kerülő pályázókat a Szervezők 2018. január 31-ig értesítik.

Minden további információ elérhető a www.energy-globe.hu weboldalon, kérdés esetén pedig az info@energy-globe.hu email címen.