Kezdőlap hírmozaik

    K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő általános iskolásoknak!

    Októberben újra indult a pénzügyi kaland, elkezdődött a 2017/2018-as tanév a K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedőjében. A versenyre 3-5 fős általános iskolai csapatok jelentkezését várják, izgalmas feladatok, játékos tanulás, értékes nyeremények.

    A K&H Csoport tovább folytatja a fiatalok pénzügyi oktatását célzó kezdeményezését, és a 2017/2018-as tanévben ismét, immár nyolcadik alkalommal rendezi meg a K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedőt általános iskolások számára.

    A verseny célja, hogy minél fiatalabb korban megismertesse a gyerekeket a pénz világával, hogy felnőve képesek legyenek önálló, tudatos döntéseket hozni.

    A vetélkedőre általános iskolai tanulók nevezhetnek 3-5 fős csapatokkal,

    két alsós (1-2. és 3-4. osztályosok) és két felsős (5-6. és 7-8. osztályosok) kategóriában.

    A K&H Bank 2017. október 2. és 2018. január 19. között várja a nevezéseket és a pénzügyi vetélkedő első, online fordulójának megoldásait.

    Az első, online fordulóban a csapatoknak a K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő honlapján elérhető feladatsort kell megoldaniuk, majd a legjobb megoldásokat beküldők egy második online fordulón vehetnek részt. Ezt követően a tavaszi regionális középdöntőkön már egymással versenyeznek a diákok, a legügyesebbek pedig a budapesti döntőn bizonyíthatják, hogy ők a legjobb pénzügyesek. A csapatok ebben az évben is olyan feladatokat kapnak az első fordulóban, amiket rövid idő alatt, akár közösen a tanórákon, szakkörökön is meg tudnak oldani.

    A verseny tudásanyagát egy rajzfilm adja, amelyet továbbra is ingyenesen biztosít a K&H Bank a gyerekeknek és felkészítőiknek, csak úgy, mint minden más oktatási segédanyagot. A felkészültséget, a talpraesettséget és a szorgalmat természetesen jutalmazni is fogják.

    Értékes nyeremények várják nemcsak a dobogós diákokat, hanem a felkészítőket és az iskolákat is.

    Részletek és nevezés:

    kh-vigyazzkeszpenz.hu

    Előző cikkNovember 15-ig lehet pályázni Kincses Kultúróvoda címre
    Következő cikkHogyan állítsuk meg az iskolai zaklatást? Erre kevesen gondolnak..3 perc videó!