Kezdőlap hírmozaik

KARÁCSONYI NYEREMÉNYJÁTÉK PEDAGÓGUSOKNAK! Frissítés: itt vannak a nyertesek!

Mindegy milyen iskolában tanít (magán, vagy állami intézmény), ha pedagógus, részt vehet a Modern Iskola év végi játékában! Osszák, játsszák, nyerjenek! "Vigyázat" mókás ünnepi hangulatot "követel"! FRISSíTÉS: EREDMÉNYEK A POSZTBAN! GRATULÁLUNK!

Játsszon velünk a KELLÓ nyereményeiért! Nyerje meg Ön a KELLÓ-könyvajándék-csomagot és legyen még sokoldalúbb pedagógus ezzel a játékkal!

Hirdetés

 

SZABÁLYOK

A játékban pedagógusok vehetnek részt tanítványaikkal készített karácsonyi táblakép fotójának posztolásával. Posztolják saját táblájuk képét a Modern Iskola Facebook oldalának borítóképe alatt kommentben és szavazzanak a legkreatívabbra lájkkal!

A legtöbb lájkot kapó 3 hozzászólás (táblakép) nyer!

A játék december 26-án 20:00 órakor ér véget. Online eredményhirdetés december 27-én. A nyereményeket januárban osztjuk ki.

NYEREMÉNYEK: 

1. helyezett: 15 000 Ft értékű könyvcsomag; 

2. helyezett: 10 000 Ft értékű könyvcsomag; 

3. helyezett: 5000 Ft értékű könyvcsomag.

Dolgozzon együtt diákjaival és bizonyítsa be, hogy önöké a legkreatívabb közösség!

Merítsen ötletet a Pinterest oldaláról, vagy álmodja meg diákjaival teljesen egyedi, csak magukra jellemző karácsonyi táblaképüket!

Hova kommenteljem a képet, ha nyerni akarok?

 

KATTINTSON IDE!

Jó játékot!

FRISSíTÉS

2017. december 27-én kihirdettük a nyerteseket a Modern Iskola Facebook oldalán:

 

  1. helyezés

ért el 335 lájkkal Palkovics Petra tanárnő osztálya, a budapesti Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Gimnázium angol csoportja, 9. c. osztály.

2. helyezés:

Lingurár Loren Kitti tanuló és Nagy Noémi tanár, a digitálispedagógiai módszertani munkaközösség vezetőjének pályázata, a Berzeviczy Gergely Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnázium 9. ny. osztálya munkája, az ő alkotásuk 321 lájkot kapott,

3. helyezés:

Kovács Emese, a Maglódi Általános és Vermesy Péter Művészeti Iskola 4.e osztályának alkotása.

Különdíj:

Külön erkölcsi elismerésben részesítjük Veréb Zsuzsannát, (Zsu Veréb), aki a Babérligeti Iskola pedagógusaként az alábbi játékkkal aktivizálta osztályát:

“Babérliget Általános Iskola, 2. osztály. A héten mindenki kapott egy karácsonyhoz kapcsolódó szót, ezekből kellett megépíteniük egy fenyőfát. Majd le is rajzolták szinte mindet 

 

A nyerteseket értesítettük, a nyereményeket januárban juttatjuk el nekik.

 

Gratulálunk  minden résztvevőnek, a nyertes alkotóknak, a szervezőknek és mindenkinek, aki hozzászólásával, megosztásával, lájkolásával segítette a játékot és a versenyzőket!

A  táblaképeik a közös kép alatt láthatóak.

 

 

1.helyezést ért el 335 lájkkal Palkovics Petra tanárnő osztálya, a budapesti Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Gimnázium angol csoportja, 9. c. osztály.
2. helyezés: Lingurár Loren Kitti tanuló és Nagy Noémi tanár, a digitálispedagógiai módszertani munkaközösség vezetőjének pályázata, a Berzeviczy Gergely Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnázium 9. ny. osztálya munkája, az ő alkotásuk 321 lájkot kapott,

A 3. helyezett maglódi negyedikesek tanára, Kovács  Emese írta: “olyan képet próbáltunk készíteni, ahol mindenki a kép szereplője. Valaki tartja a jókívánság szalagot, valaki csillagszórót tart, a többiek díszeket aggatnak a fára.Köszönjük a játék lehetőségét, élveztük.”😊

 

 

3. helyezett: Kovács Emese, a Maglódi Általános és Vermesy Péter Művészeti Iskola 4.e osztályának alkotása.

Különdíj:

Babérliget Általános Iskola, 2. osztály. Veréb Zsuzsa, “Zsu Veréb” A héten mindenki kapott egy karácsonyhoz kapcsolódó szót, ezekből kellett megépíteniük egy fenyőfát. Majd le is rajzolták szinte mindet