Kezdőlap hírmozaik

    Vegyen részt az EcoSim üzleti szimulációs workshopján

    Ismerje meg az oktatásban is egyre népszerűbb üzleti szimulációkat, melyek játékos és gyakorlatias úton támogatják a diákok üzleti tudatosságát és ismereteit! Vegyen részt az EcoSim üzleti szimulációit bemutató workshopján, ahol kipróbálhatja magát az egyik szimulációs játékban is!

    Workshop időpont: 2018. január 30. 13.30-16.00

    Helyszín: Budapest, IX. Páva u. 13. – Chefparade főzőiskola
    Térkép: itt

    A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: https://goo.gl/z9QC47

    Amennyiben nem tud részt venni az eseményen, de érdeklik az oktatási szimulációk, abban az esetben is töltse ki a jelentkezési lapot és játsszon az EcoSim minijátékával!

    A workshop résztvevői az oktatási szimulációkat 2018-ban 15% kedvezménnyel érhetik el!

    Az EcoSim hisz a játékos oktatás erejében és ezt képviselik oktatási szimulációikkal is! Az általuk fejlesztett szimulációs modellek a résztvevő tanulók számára lehetővé teszik, hogy az elméleti ismereteiket a gyakorlatban is alkalmazzák, azonnal szembesülve döntéseik hatásával.

    A workshop keretein belül megismerkedhet a szimulációs felülettel és kipróbálhatja a SHOP szimulációt, hogy pontos képet kapjon a módszer használatáról és előnyeiről.

    Továbbá, kiválaszthatja az EcoSim termékpalettájáról  az Ön intézményének leginkább megfelelő terméket a marketing, pénzügy, menedzsment tárgyak interaktív játékos oktatásához​.

    Szimulációinkat többek között a következő intézmények alkalmazzák:

    További információért látogasson el az EcoSim oldalára vagy keresse Kiss Lucát, a workshop szervezőjét (luca.kiss@ecosim.hu)!

    (x)

     

    Előző cikk11 dolog, ami segít legyőzni a stresszt – pedagógusoknak
    Következő cikk„Minden gyermek sajátos nevelési igényű” – Maugli projekt az autisták megértéséért