Kezdőlap hírmozaik

    MMM díj – Matheidesz Mária Minőségi Díj – A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete ismét díjazza a kiemelkedő diákok és tanárok erőfeszítéseit

    A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete ismét díjazza a kiemelkedő munkát az idegen nyelvet oktató tanárok és nyelvtanuló középiskolai diákok között. Mutassa be, miként erősíti tanulóiban az ismeretek megszerzése iránti felelősségvállalást és autonómiát és nyerje el a 250.000,- Ft pénzjutalmat!

    Nyelviskolák Szakmai Egyesülete kezelésében ismét kiírásra került a Matheidesz Mária Minőségi Díj pályázati felhívása, idegen nyelvet oktató tanárok és nyelvtanuló középiskolai diákok számára.

    A Díj oklevéllel, valamint egyszeri anyagi támogatással járó szakmai elismerés. 2018-ban a Díjjal járó anyagi elismerés összege a tanár kategóriában nettó 250.000,- Ft, diák kategóriában nettó 100.000,- Ft. 

    Az idei téma a felelősségvállalás a tanulásban, a kiírás részleteit a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete honlapján lehet elolvasni.

     

    PÁLYÁZATI FELTÉTELEK
    Diákoknak: https://goo.gl/PnsLpY
    Tanároknak: https://goo.gl/ZjziuT

     

    A Díj átadására 2018. április 7.-én, a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által rendezett éves nyelvtanári konferencia  keretében kerül sor.

    Facebook: MMM Díj 

    Előző cikkMEDVE MATEK ÉLMÉNYNAP – Ingyenes programok diákoknak, tanároknak és szülőknek
    Következő cikkSzép Új Világ? – Mit várhatunk a digitális forradalomtól és hogyan készüljünk fel rá diákjainkkal?