Kezdőlap hírmozaik

MMM díj – Matheidesz Mária Minőségi Díj – A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete ismét díjazza a kiemelkedő diákok és tanárok erőfeszítéseit

A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete ismét díjazza a kiemelkedő munkát az idegen nyelvet oktató tanárok és nyelvtanuló középiskolai diákok között. Mutassa be, miként erősíti tanulóiban az ismeretek megszerzése iránti felelősségvállalást és autonómiát és nyerje el a 250.000,- Ft pénzjutalmat!

Nyelviskolák Szakmai Egyesülete kezelésében ismét kiírásra került a Matheidesz Mária Minőségi Díj pályázati felhívása, idegen nyelvet oktató tanárok és nyelvtanuló középiskolai diákok számára.

A Díj oklevéllel, valamint egyszeri anyagi támogatással járó szakmai elismerés. 2018-ban a Díjjal járó anyagi elismerés összege a tanár kategóriában nettó 250.000,- Ft, diák kategóriában nettó 100.000,- Ft. 

Hirdetés

Az idei téma a felelősségvállalás a tanulásban, a kiírás részleteit a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete honlapján lehet elolvasni.

 

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK
Diákoknak: https://goo.gl/PnsLpY
Tanároknak: https://goo.gl/ZjziuT

 

A Díj átadására 2018. április 7.-én, a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által rendezett éves nyelvtanári konferencia  keretében kerül sor.

Facebook: MMM Díj