Kezdőlap Digitális eszközök

Digitális Fejlesztési Tervet kell készítenie? Itt az ingyenes segítség a Microsoft-tól

Több, az iskolák digitális átállását segítő pályázat elengedhtetlen része az ún.Digitális Fejlesztési Terv. Ennek elkészítéséhez nyújt segítséget a Microsoft oktatási felülete, ingyenesen és magyar nyelven, a pályázati űrlap leírását követve.

„Javaslatcsomag a Digitális Fejlesztési Tervükön dolgozó iskolák számára

Az aktuális pályázati felhívásokhoz kapcsolódóan minden iskolának el kell készítenie saját Digitális Fejlesztési Tervét (DFT), amelyet a Digitális Pedagógiai Módszertani Központ (http://dpmk.hu/) értékel és pozitív elbírálás elesetén támogató nyilatkozatával látja el. Az intézményi tervekhez az aktuális pályázati felhívásoknak (VEKOP-7.3.3-17 | EFOP-3.3.7-17 | EFOP-3.2.3-17) megfelelően, a DFT űrlap egyes pontjait követve adunk (szinte kizárólag ingyenes szoftverekre és megoldásokra épülő) tartalmi, módszertani javaslatokat ahhoz, hogy minden intézmény megkezdhesse saját útját a 21. századi oktatási transzformáció útján.”

Tovább a fenti bevezetőt is tartalmazó oldalra, ahol részletes leírásokat, továbblépéshez, gyakorlati megvalósításhoz (regisztrálás, letöltés, stb.) vezető linkeket is találnak ITT.

Előző cikkA sikeres tanárok nyolc jellemzője – az „Awsome Teachers” oldal szerint legalábbis..
Következő cikkManipulációk, álhírek: van még esélyünk megvédeni ettől a gyerekeket!?