Kezdőlap jó példák

    Angoltanárok nemzetközi konferenciája – 2017. október 06-08.

    Az Angoltanárok Nemzetközi Egyesülete 27. konferenciáját szervezi, amelyre ezúton invitáljuk angoltanár kollégáinkat. A háromnapos eseményre 2017. október 6-a és 8-a között kerül sor a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karán (1165 Budapest, Diósy Lajos utca 22-24.)Most kedvezményesen lehet jelentkezni, ha egy intézményből többen is jönnek.

     A magyarországi angoltanárok konferenciáinak messze földön jó híre van. Azt mondják a szomszédos országok kollégái, hogy a régióban ez a legszínvonalasabb szakmai esemény. Előadóink között gyakran találunk a  tengeren túlról is szakmabelieket, Brazíliából, Új-Zélandról, Mexikóból vagy Szingapúrból. A plenáris előadások után kilenc párhuzamosan futó műhelymunkákból szinte lehetetlen választani, olyan sok neves szakember ad elő.

    Nemzetközi projektjeink hatására igazi baráti kapcsolat fűz bennünket sok ország angoltanár-egyesületének tagjaihoz. Nemzetközi szinten is jelen vagyunk, de ilyenkor nálunk találkozik több tucat kultúra, hogy megoszthassuk tapasztalatainkat és bemutassuk eredményeinket.

     

    A Host a Teacher (Láss vendégül egy Tanárt!) akciónk évek óta sikeresen működik, két éjszakára vendégül látni valaki olyat, akivel meg lehet osztani a tanítás szenvedélyét, majd az ő országuk tanítási gyakorlatába bepillantani izgalmas kaland. Idén is bizonyára szövődnek új barátságok, életre szóló kapcsolatok.

    Péntek délelőtt egyetemi hallgatók és doktoranduszok osztják meg egymással kutatási eredményeiket, péntek délutántól pedig izgalmas gyakorlati tapasztalatcsere kezdődik nemzetközi porondon, hazai pályán.

    A konferenciát maga a brit nagykövet nyitja meg, esténként pedig multikulturális programok várják a résztvevőket.

    Az eseményről további információk az IATEFL-Hungary oldalán ITT lehet találni.

     Az előadások és workshopok angol nyelven folynak.

      A konferenciára kedvezményesen is lehet jelentkezni, intézményes részvételt is ajánlunk az érdeklődőknek (egy iskolából két tanár jelentkezése esetén a harmadik ingyen jöhet.)
    A tombolán értékes nyeremények kerülnek sorsolásra, fődíjaink között eddig a kéthetes külföldi tanártovábbképzés volt a legnépszerűbb, Angliába, Máltára vagy utazás Mallorcára.

    Frissítés:

    Akció:  2+1 meg a 3+1
    +1 tanár jöhet , ha egy iskolából kettő vagy nyelviskolából 3 tanár jelentkezik. Hajrá:)

    Élőben a neten

    Azok, akik nem tudnak személyesen részt venni az eseményen, a szombati nap néhány előadását élő adásban követhetik az interneten. Eddig a British Council támogatásával valósult ez meg, idén a konferencia fő szponzora, a EuroExam International támogatásával tudunk eljutni olyanokhoz, akik idén nem tudnak velünk lenni.

    Július 31-éig kedvezményesen lehet regisztrálni az októberi eseményre.

    Jelentkezéseket az űrlapot kitöltve ezen a linken várunk, és remélhetőleg sok régi és új kollégával találkozunk októberben.

    A konferencia ajánlóját írta:

    Price Beatrix,

    Az Angoltanárok Nemzetközi Egyesületének elnöke, az ELTE Neveléstudományi Tanszékének tanára

    Előző cikkMilyen élményt jelent az IKT-eszközök használata a pedagógusoknak?
    Következő cikk5 tipp, hogy nyáron ne az internet bugyraiba merüljön le a gyerek