Kezdőlap Digitális eszközök

DOKK-Digitális Oktatási Konferencia és Kiállítás

2017. szeptember 29-30 - án(péntek-szombat) Budapesten az oktatási ágazat vezetői és a digitális pedagógia szakemberei tájékoztatják az érdeklődőket a digitális pedagógia aktuális helyzetéről. A DOKK-Digitális Oktatási Konferencia és Kiállítás széles körű tájékoztatást ad a Magyarország Digitális Oktatási Stratégiájában foglalt célokról, és lehetőséget kínál a digitális oktatáshoz kapcsolódó pedagógiai, módszertani és technológiai eszközök és újdonságok megismerésére. A jelentkezés ingyenes. Helyszín BME Informatika Épület, (1117 Budapest, Magyar Tudósok Körútja 2.)

Ezen a konferencián valódi működő megoldások láthatók majd, milyen egy digitális iskola,fotó: pexels.com

A téma iránt érdeklődők az eseményen első kézből értesülhetnek a hazai digitális oktatás helyzetéről és jövőjéről. A kiállításon bemutató órák mellett módszertani workshopokon, eszközbemutatókon és további színes programokon vehetnek részt az érdeklődők.

A rendezvényen bemutatjuk az EFOP-3.2.15-VEKOP-17-2017-00001 számú „A köznevelés keretrendszeréhez kapcsolódó mérés-értékelés és digitális fejlesztések, innovatív oktatásszervezési eljárások kialakítása, megújítása”, valamint az EFOP-3.2.4-16-2016-00001 számú „Digitális kompetencia fejlesztése” című projekteket.

A rendezvényen való részvétel ingyenes és regisztrációhoz kötött.

Részvételi igazolás igénylésével

A konferencián való részvétel beszámítható a 277/1997. (XII. 22.) Korm. rendelet szerinti hétévenkénti kötelező továbbképzés teljesítésébe 8 óra időtartamban. Amennyiben Önnek igazolásra van szüksége a részvételről, kérjük, válassza ezt a gombot. Az Ön által megadott adatok alapján az igazolást elkészítjük, és a rendezvényen átadjuk Önnek.

Regisztráció diákoknak

18 év alatti személy regisztrációjához kérjük, válassza ezt a gombot.

Előző cikkKacagva németül- a Nyelvparádén is sikert aratott a képregény-nyelvkönyv
Következő cikkKorai iskolaelhagyás | Konferencia szeptember 26.| LEADNFL project