Kezdőlap Digitális eszközök

Legyen Ön is Microsoft Innovatív Pedagógus Szakértő!

A Microsoft Tanári oldalon a Facebook-on napokban megjelent felhívás szerint lehet jelentkezni a Microsoft Innovatív Pedagógus Szakértők körébe. A Microsoft Innovatív Pedagógus Szakértő (Microsoft Innovative Educator Expert, MIEE) programjának célja egy kivételes közösség működtetése és tagjainak elismerése azért, hogy a részt vevő tanárok technológiai élenjárásukkal motiválják kollégáikat, és tudásuk megosztásával elősegítsék a diákok hatékonyabb felkészítését.

A Microsoft Tanári oldalon a Facebook-on napokban megjelent felhívás szerint lehet jelentkezni a Microsoft Innovatív Pedagógus Szakértők körébe.

Itt minden információt megtalálnak: https://education.microsoft.com/microsoft-innova…/mie-expert

A jelentkezéshez szükség lesz egy gyors regisztrációra  Microsoft tanári közösségi oldalon: https://education.microsoft.com/, ezt követően pedig itt lehet majd jelentkezni: http://aka.ms/mienomination

De mit is jelent ez a „Microsoft Innovatív Pedagógus Szakértő”?

 

„A Microsoft Innovatív Pedagógus Szakértő (Microsoft Innovative Educator Expert, MIEE) programjának célja egy kivételes közösség működtetése és tagjainak elismerése azért, hogy a részt vevő tanárok technológiai élenjárásukkal motiválják kollégáikat, és tudásuk megosztásával elősegítsék a diákok hatékonyabb felkészítését.

A MIE Szakértő Programról


Meggyőződésünk, hogy a 21. századi készségek elsajátításában a diákoknak többre van szükségük, mint egyszerű technológiai támogatásra. A technológia gyorsítja a változást, de ahhoz kevés, hogy azt önmagában idézze elő. és abban, hogy a munkájuk elismerése és egy innovatív közösség létrehozása széles körben is minőségi változást fog hozni az oktatásban.

A Microsoft Innovatív Pedagógus Szakértő (Microsoft Innovative Educator Expert, MIEE) programjának célja egy kivételes közösség működtetése és tagjainak elismerése azért, hogy a részt vevő tanárok technológiai élenjárásukkal motiválják kollégáikat, és tudásuk megosztásával elősegítsék a diákok hatékonyabb felkészítését.

Az Innovatív Pedagógusok és a Microsoft szoros együttműködésben dolgoznak az oktatás innovatív átformálásán. Támogatják a technológia oktatási célú, hatékony használatát, visszajelzést adnak a Microsoftnak az új termékek gyakorlati bevezetéséről, és jó gyakorlatok megosztásával hozzájárulnak egy innovatív tanítási és tanulási környezet megteremtéséhez.”

További információ és forrás: https://education.microsoft.com/microsoft-innovative-educator-programs/mie-expert

No automatic alt text available.
Előző cikkHogyan készüljünk a jövő munkájára a diákokkal ? Pedagógusok és a Jövő Munkája – Future Work Festival május 17-19
Következő cikkKompetenciamérés eredmények, 2016: kész a jelentés