Kezdőlap osztályfőnök

Digitális túlélőkészlet pedagógusoknak – képzés és ingyenes tankönyv IKT-ról az NJSZT-től

Elveszettnek érzi magát az infokommunikációs eszközök dzsungelében, a digitális bennszülöttek között? Minden módot meg kell ragadni, hogy biztonságos tudását megszerezze. Hogy jól érezze magát a katedrán – és a tanítványai is örömüket leljék a foglalkozásokban. Ebben segít az Neumann János Számítógép-tudományi Társaság -NJSZT - IKT pedagógusoknak modulja. 7 évenkénti pedagógus továbbképzéshez 120 kreditpontra van szüksége.

 

Elveszettnek érzi magát az infokommunikációs eszközök dzsungelében, a digitális bennszülöttek között? Minden módot meg kell ragadni, hogy biztonságos tudását megszerezze. Hogy jól érezze magát a katedrán – és a tanítványai is örömüket leljék a foglalkozásokban. Ebben segít az Neumann János Számítógép-tudományi Társaság IKT pedagógusoknak modulja.

fotó: pexels.xom

Keresse képzési központjaikat – vagy akár már most pillantson bele ingyenes tankönyvükbe:
http://njszt.hu/ecdl/ikt-pedagogusoknak

De ne álljon meg itt, hiszen a 7 évenkénti pedagógus továbbképzéshez 120 kreditpontra van szüksége. 

Szerezze meg ECDL-bizonyítvánnyal!

Akár úgy, hogy részt vesz a GINOP 6.1.2 IKER2 ingyenes képzésén. Ha azt sikeresen teljesíti, az ECDL-bizonyítványhoz szükséges 4 modulból kettőt (Számítógépes alapismeretek, Online alapismeretek) teljesítettnek tekinthet. Így már csak két modul választja el a szükséges kreditpontoktól – és egy, a nemzetközi munkaerőpiacon is jól használható bizonyítványtól, ha él a kedvezményes regisztrációs lehetőséggel.

forrás: pexels.com

A kötelező Szövegszerkesztés modul mellé válassza az IKT pedagógusoknak modult. Naprakész tudás minden nem informatika szakos pedagógusnak.

IKT PEDAGÓGUSOKNAK -> ECDL -> 120 KREDITPONT A PEDAGÓGUS TOVÁBBKÉPZÉSBEN

Neumann János Számítógép-tudományi Társaság
„A fejlődés ellen nincs gyógymód.” (Neumann János)

 

Előző cikk„Grow your mind” – IKT az idegen nyelvoktatásban – jó gyakorlat!
Következő cikkEgy sikeres újraélesztés a tanteremben – az iskola közösségének értékei és tanulságai