Kezdőlap osztályfőnök

Pályaorientációs Osztálykirándulás Programot kínál a Pécsi Tudományegyetem

Drónröptetés mérnökhallgatókkal,főzés dietetikusokkal, közgazdaságtudományi játékok, jogi disputák, “citycaching” túra bölcsészekkel, izgalmas laborkísérletek? Osztálykirándulást szervező pedagógusoknak szól a Pécsi Tudományegyetem Pályaorientációs Osztálykirándulás Programjának ajánlója. A rendhagyó program célja, hogy egy élményközpontú program keretében támogassuk a középiskolás fiatalokat pályaválasztási döntésük meghozatalában.

 

Ajánlatunk lényege, hogy a Pécsre vagy Pécs környékére osztálykirándulásra érkező diákok számára intézménylátogatás keretében interaktív pályaorientációs és felsőoktatási információs programokat ajánlunk fel, amelyeken keresztül betekintést nyerhetnek az egyetemi életbe, valamint a Pécsi Tudományegyetem által kínált képzésekbe.

A PTE hallgatói által vezetett campus-séták mellett a diákok élményalapú programokon keresztül ismerkedhetnek meg az Egyetemen oktatott tudományterületekkel. Néhány példa a programkínálatból:drónröptetés mérnökhallgatókkal,főzés dietetikusokkal, közgazdaságtudományi játékok, jogi disputák, “citycaching” túra bölcsészekkel, izgalmas laborkísérletek, és még sok más.

A felajánlott programok térítésmentesek.

 

Kulturális és szabadidős programokat kínáló partnereink(pl. Zsolnay Kulturális Negyed, Mecsextrém Park, Pécsi Sörfőzde, stb.) a PTE-vel kötött megállapodás alapján egyedi kedvezményt biztosítanak a PTE Pályaorientációs Osztálykirándulás Programon keresztül érkező diákcsoportok számára.

Részletes információkért kérjük, tekintse meg PTE osztálykirándulás szórólap dokumentumot!

Fedezzék fel Önök is gyönyörű mediterrán városunkat és Magyarország első egyetemét!

Szeretettel várjuk Önöket Pécsett!

 

Kapcsolattartó:

Maxim Anita

Pécsi Tudományegyetem

Karrier Iroda

E-mail: maxim.anita kukac pte.hu

Telefon: +36 72 501 500/28092

 

(x)

Előző cikkEgy sikeres újraélesztés a tanteremben – az iskola közösségének értékei és tanulságai
Következő cikkKi lesz Magyarország Kedvenc Tanára és ki nyeri az OkosPont Bajnokságot? (x)