Kezdőlap Digitális eszközök

Ezzel szerzett több mint 5000 lájkot egy csapatnyi könyvtáros, egy óra alatt

Aki eddig azt hitte, könyvtárosnak lenni nem trendi szakma, az most végre beláthatja hogy tévedett. Egy csapat új-zélandi könyvtáros bebizonyította, hogy ők márpedig tudnak olyan vonzóak lenni, mint a Kardashian család, sőt... Csak a könyveik hadd maradjanak náluk.

Hírhedt celebeket, a Kardashian családot figurázta ki Facebook posztjával egy csapatnyi új-zélandi könyvtáros. Az új-zélandi Invercargill Városi Könyvtárak és Levéltárak oldalát menedzselő könyvtárosok számára az apropót az adta, hogy ez év októberében ünnepelte 10 éves évfordulóját a A Kardashian sztori /Keeping Up with the Kardashians/ nevű amerikai valóságshow, mely a Kardashian család életébe enged betekintést. Az évforduló megünneplésére az új-zélandi könyvtárosok a Hollywood Reporter egyik idei címlapját parodizálták, amelyen a Kardashian család látható.

It has been 10 years since the Kardashians first graced our screens. To celebrate, our social media team decided to have a totally impromptu, definitely not planned, photo-shoot.

Közzétette: Invercargill City Libraries and Archives – 2017. október 13.

„10 éve, hogy a Kardashian család először jelent meg a képernyőinken. Ezt megünnepelve, közösségi médiáért felelős csapatunk úgy döntött hogy egy teljesen spontán, egyáltalán nem beállított fényképpel áll elő.” – szól az szarkasztikus képfelirat.

A Facebook poszt megjelenését követően kevesebb mint egy nap leforgása alatt több mint 5,000 lájk született a bejegyzésre.

„Azért csináltuk, mert szeretjük a könyvtárunkat. (…)

A fiatalabb generáció számára népszerűsíteni a könyvtárunkat? Szerintünk nincs jobb dolog ennél.”

– olvasható a könyvtárosok véleménye arról, miért is álltak elő paródiájukkal.

A Kardashian családról készült eredeti kép, melyet kifiguráztak alább látható. Sajnos ezen nincsenek könyvek, így jóval kevésbé vonzó.

Forrás: Daily Mail

Előző cikkA gyerekek olyanok, mint a spagetti – Egy svéd óvoda mindennapjai
Következő cikkIskolakönyvtár, ahol kinyílik a világ