Kezdőlap hírmozaik

    SNI diákokkal foglalkozó pedagógusok jelentkezhetnek a támogatott külföldi eTwining-képzésre

    Az eTwinning Szlovák Szolgáltató Pontja szakmai továbbképző és partnerkereső szemináriumot szervez 2018. április 26-28. között. Az ingyenes programra március 12-ig lehet jelentkezni, aktív angol nyelvtudással rendelkező pedagógusoknak.

    A találkozóra olyan általános- és középiskolában tanító sajátos nevelési igényű diákokkal foglalkozó pedagógusok jelentkezését várjuk, akiknek angol nyelvtudása (min. társalgási szint) lehetővé teszi a találkozón való aktív részvételt (eTwinning program megismerése, szakmai műhelymunka).

    A műhelymunkák során a résztvevők megismerkednek az eTwinningben rejlő lehetőségekkel, kapcsolatokat építhetnek kollégákkal, innovatív tanítási módszereket ismerhetnek meg, hasznos IKT és web2.0-s eszközöket próbálhatnak ki, és természetesen leendő projektpartnerüket is megtalálhatják.

    Az utazást az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja (Oktatási Hivatal) szervezi és a részvétel költségeit (szállás, ellátás, kiutazás) teljes egészében állja. A nyertes pályázókkal az Oktatási Hivatal megállapodást köt.

    A találkozóra olyan eTwinningben kezdő kollégák jelentkezését várjuk elsősorban, akik korábban nem vettek még részt hasonló találkozón. Egy köznevelési intézményből egy pedagógus részvételét tudjuk biztosítani a programon. 

    Jelentkezni angol nyelvű szakmai önéletrajzzal és egy rövid angol nyelvű projektötlettel* (max. fél oldal) e-mailben lehet az etwinning@oh.gov.hu címen 2018. március 12-én 9 óráig.

     *A projektötlet elkészítéséhez az eTwinning portálon a Projekt Galéria és Projektminták nyújtanak segítséget.

    Előző cikkHogyan tanult meg egy tanár majd 200 diák játékosan programozni? Avagy mire jó a micro:bit?
    Következő cikkSzuperhős ambíciókkal rendelkező tech mentorok jelentkezését várják! – School KódKlub 2018