Kezdőlap Digitális eszközök

Használja a Corinth-ot otthonról ingyen

3D tartalmak pedagógusoknak és diákoknak, online, ingyen! A múltbeli iskolabezárások miatt a Corinth úgy döntött, hogy a 3D alkalmazását ingyenessé teszi tanulók és tanárok számára otthoni használatra. A tartalmak a testvér platformon érhetőek el, a Lifeliqe-on, így a tanulók is elérhetik a saját eszközükön.

Olvasóink a 2019 novemberi Magyarból Jeles 2.0 konferencián első kézből ismerkedhettek meg a Corinth szoftverrel. A rendkívüli helyzetre való tekintettel a készítők egy ingyen elérhető lehetőséggel álltak elő

A Corinth online verziója lehetőséget ad arra, hogy megosszuk a 3D modelleket a diákokkal- QR kódokkal, Google Classroom-ban és Microsoft teamsben pedig közvetlen hivatkozásokkal. Az online órák így még interaktívabbá válnak, köszönhetően a vizuális megerősítésnek. Jobban be tudjuk vonni a diákokat az oktatási folyamatba.

Mi is az a Corinth?

A Corinth egy oktatást és tanulást támogató szoftver. Ötvözi a diákok által kedvelt technológiákat olyan eszközökkel, melyeket a tanárok nap mint nap használnak. Az applikációban található mintegy 1500 modell segít, hogy élményszerű óravázlatokat és prezentációkat készíthessünk. Csak pár kattintás, a szerzői jog megsértésétől való aggodalom nélkül!

Hogyan tudom megszerezni a Corinth-ot ingyen?

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Corinth-tal itt. Egy aktivációs kulcsot küldünk a további teendőkkel együtt.

Hogyan tudom használni az alkalmazást a digitális munkarendben?

Nézze meg angol nyelvű webináriumonkat:

 

Mintegy 1500 modell érhető el közvetlenül a Lifeliqe-ban, mint például a koronavírus modellje, melyet QR kódként bescannelve ön is megtekinthet, illetve közvetlenül itt tekinthető meg.

Kép: Corinth
Kép: Corinth

Még több angol nyelven elérhető segédlet az online tanításhoz:

Mi a különbség a Corinth és a Lifeliqe között? 

A Corinth offline, osztálytermi használatra készült, a tanári magyarázatok, előadások kiegészítőjeként. A Lifeliqe egy olyan online felület, ami a Corinth testvérprojektjekén lehetővé teszi, hogy online formában a pedagógusok, tanulók hozzáférjenek a Corinth tartalmakhoz.

További információk:

https://www.corinth3d.com/en/corinth-for-free

Előző cikkOsztályközösség – karanténban
Következő cikkMirr-Murr – újra!