Kezdőlap heti kitekintő

    INNOSCHOOL SEMINAR DAYS – Tanári tájékoztató

    2021. MÁJUS 25. (kedd) 15:00, ONLINE (ZOOM) - Ismerje meg az InnoSchool Learning System oktatási rendszert! Vállalkozói készségek játékos oktatása középiskolás diákoknak

    Az új oktatási rendszer célja a középiskolás diákok vállalkozói ismereteinek  bővítése egy élményalapú szemlélet bevezetésével, melynek központi eleme egy  digitális játék. 

    A játék során a diákok saját vállalkozásukat dolgozhatják ki az ötlettől az üzleti tervig. A tananyag  külön érdeme, hogy a vállalkozói készségek fejlesztése mellett a társadalmi vállalkozásokat is  fókuszába helyezi. A tanulók hat témakörhöz – idősgondozás, környezetvédelem, munkaerő elvándorlás, gyermekjólét, vidéki térségek és kirekesztett csoportok – kapcsolódó kihívásokat és  társadalmi szükségleteket ismerhetnek meg, és ezek megoldására hozhatják létre saját virtuális  cégüket. 

    Kép: http://www.interreg-danube.eu

    A tananyag hazai gyakorlati tesztelésére 2020 őszén került sor a Székesfehévári Szakképzési  Centrum iskoláiban. Az új szemléletű oktatóanyaggal összesen több mint 150 diák ismerkedett  meg és játszotta végig tanári vezetés mellett. A hazai teszteléssel párhuzamosan a projektben  résztvevő 8 másik európai országban is kipróbálták a diákok a játékot. 

    Ha Ön is középiskolai tanár és szívesen megismerkedne az InnoSchool projekt  nyújtotta lehetőségekkel, akkor csatlakozzon hozzánk 2021. MÁJUS 25-én online a  ZOOM rendszeren keresztül akár mobiltelefonról is! A tájékoztató időtartama: 30  perc. 

    A részvétel regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi linken keresztül végezhet el: https://zoom.us/meeting/register/tJ0pdu6hrDorE9awIL-pa-5H1Sr9YcKT81aS 

    A regisztráció során kérjük adja meg annak a középiskolának a nevét, ahol jelenleg oktat. 

    Szeretettel várjuk! 

    Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség

    Előző cikkJátékosítás és MS integráció: mi mindenre használható még a Genially?
    Következő cikkA Modern Iskola építőkövei