Kezdőlap jó példák

Színesítse óráit az Erasmus+ program támogatásával!

Ismerjen meg Ön is új módszereket, technikákat és eszközöket – nyerjen inspirációt tanóráihoz az Erasmus+ program segítségével! Az európai együttműködések a tanári kompetenciák fejlődésére is nagy hatással vannak.  

foto_4_ped

Külföldi nyelvtanfolyam, tanulmányút, módszertani továbbképzés, vendégtanítás, szakmai látogatás…

A tanárok élményekkel gazdagodva, feltöltődve, új ismeretek birtokában térnek haza külföldi útjaikról. Emellett a nemzetközi tapasztalatok a szélesebb látókörnek, az új szempontoknak köszönhetően új megvilágításba helyezik a megszokott helyzeteket is, elősegítve ezzel a hatékony problémamegoldást. De a külföldi tapasztalatok abban is megerősíthetik a pedagógusokat, hogy az általuk használt gyakorlatok jók és működőképesek lehetnek más országokban is.

 

Külföldön szerzett tapasztalatok alapján már több mint 800 módszertani ötlet és gyakorlat került be a Tempus Közalapítvány honlapján található Tudástárba. Válogasson Ön is a Módszertani Ötletgyűjteményből, így segítséget kaphat a tanórák színesítéséhez, új módszerek kipróbálásához, illetve rövid, játékos feladatok adaptálásához. A tanítási gyakorlatot pedig innovatív, interaktív módszerekkel, IKT-eszközök használatával újíthatja meg a Digitális Módszertárban található ötletek segítségével. http://tka.hu/tudastar_kereso

 

Fontos tudni, hogy a tanárok, diákok és munkatársak nemcsak saját személyes készségeiket fejlesztik egy külföldi tanulmányút során, hanem a tudást hazahozva, a megismert módszereket itthon is alkalmazva, az intézményük jó hírnevét is öregbíthetik.

 

Ha Önt is érdeklik az Erasmus+ program mobilitási pályázati lehetőségei, jelentkezzen a Tempus Közalapítvány ingyenes pályázatíró szemináriumaira: http://tka.hu/hir/6288/erasmus-palyazatiro-szeminariumok

 

További információ: www.erasmusplusz.hu

Előző cikkKözös játékot indít a Budapesti Közlekedési Központ és a Csodák Palotája  
Következő cikkLive stream próba 2