Kezdőlap hírmozaik

    Korai iskolaelhagyás | Konferencia szeptember 26.| LEADNFL project

    LEADNFL - Tanult tehetetlenség: Nem formális tanulással az inklúzióért címmel lesz egész napos konferencia Budapesten, 2017. szeptember 27-én., ahol szociális, és pedagógiai területről érkező szakemberek tartanak előadásokat, műhelymunkákat. A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit ITT tehetnek meg szeptember 15-ig.

    Az egész napos konferencián szociális, és pedagógiai területről érkező szakemberek tartanak előadásokat, műhelymunkákat. Szakmai munkájuk kapcsolódik a korai iskolaelhagyás, lemorzsolódás és az ezeket okozó társadalmi tényezőkhöz, így kutatásaik, tapasztalataik megosztásával egy teljesebb képet szolgáltatnak az aktualitásokról, részesei a változáshoz szükséges társadalmi párbeszédnek. Bővebb információ a projektről, és a konferenciáról: http://leadnfl.eu/?page_id=192

     

     

    Az Együttható Egyesület szervezi a rendezvényt. Tájékoztatójuk szerint.

    „A rendezvényt az Erasmus+ Program által támogatott stratégiai partnerségben megvalósuló projektünk záróeseményeként rendezzük meg.

    Az egész napos konferencián szociális, és pedagógiai területről érkező szakemberek tartanak előadásokat, műhelymunkákat. Szakmai munkájuk kapcsolódik a korai iskolaelhagyás, lemorzsolódás és az ezeket okozó társadalmi tényezőkhöz, így kutatásaik, tapasztalataik megosztásával egy teljesebb képet szolgáltatnak az aktualitásokról, részesei a változáshoz szükséges társadalmi párbeszédnek.

    A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit ITT tehetnek meg szeptember 15-ig.

    A részletes programterv a csatolmányban megküldött meghívóban és ITT található.

    Időpont: 2017. szeptember 26., 8:30-17:30

    Helyszín: Európai Ifjúsági Központ (EYCB), 1024 Budapest, Zivatar u. 1-3.

    Helyszín honlapja

    Kávészünet: Kávé, tea, keksz, pogácsa

    Ebéd: Szendvicsebéd a helyszínen biztosítva – a jelentkezési lapon kérjük, mindenképp jelezzék speciális étkezési igényüket.

     

    A LEADNFL projektről és a közreműködő partnereinkről bővebb információ elérhető a projekt hivatalos honlapján.

    A konferencia nem akkreditált.”

     

    Előző cikkDOKK-Digitális Oktatási Konferencia és Kiállítás
    Következő cikkPedagóguskonferencia: Innovatív technikák és a problémamegoldás fejlesztése