Kezdőlap vezetés

Pályázati lehetőségek pedagógusoknak – Tempus Közalapítvány

Összegyűjtöttük az aktuális köznevelési és szakképzési pályázati felhívásokat. Az Erasmus+ lehetőségeken kívül is van néhány lehetőség, amire pedagógusok jelentkezését várja a Tempus Közalapítvány. Határidők, részletek, feltételek.

 

 

 

 

 

Európai Nyelvi Díj 2017

Az Európai Bizottság által indított kezdeményezés célja, hogy hivatalos elismerésben részesítse az idegen nyelvek tanítása terén megvalósuló, példaértékűnek minősülő és innovatív programokat, folyamatokat az oktatás és képzés bármely szintjén.

Pályázati határidő: 2017. február 24.

http://tka.hu/palyazatok/108/europai-nyelvi-dij/-erasmus

ACES

Az ACES az egyik legnagyobb Közép- és Dél-Európában működő iskolai hálózat, amelynek célja a kulturális párbeszéd és a szociális kohézió elősegítése az intézmények környezetében. A program lehetőséget nyújt a diákok és tanáraik számára, hogy találkozzanak más országbeli társaikkal, kollégáikkal, megosszák tapasztalataikat és új, innovatív oktatási módszereket ismerjenek meg, melyeken keresztül változást idézhetnek elő saját környezetükben.

Pályázati határidő: 2017. február 28.

http://tka.hu/palyazatok/125/aces

 

Erasmus+ Iskolai, óvodai stratégiai partnerségek

A pályázattípus célja, hogy a köznevelési intézmények nemzetközi együttműködések keretében közös projekteket valósítsanak meg, valamint új ötleteket, gyakorlatokat és módszereket osszanak meg egymással.

Pályázati határidő: 2017. március 29.

http://tka.hu/palyazatok/244/iskolai-ovodai-strategiai-partnersegek

Erasmus+ Stratégiai partnerségek – szakképzési projektek    

A pályázattípus célja jó gyakorlatok megosztásának, fejlesztésének, átvételének vagy alkalmazásának támogatása intézményi, helyi, regionális, nemzeti vagy európai szinten, a szakképzés területén.

Pályázati határidő: 2017. március 29.

http://tka.hu/palyazatok/248/strategiai-partnersegek-szakkepzesi-projektek

Erasmus+ Stratégiai partnerségek – köznevelési projektek

Nemzetközi együttműködések köznevelésben érintett intézmények számára, amelyek középpontjában az innováció és a jó gyakorlatok cseréje áll.

Pályázati határidő: 2017. március 29.

http://tka.hu/palyazatok/792/koznevelesi-strategiai-partnersegek

Pestalozzi tanár-továbbképzési kurzusok

Köznevelési intézményekben, tanárképzésben és tanártovábbképzésben dolgozó pedagógusok pályázhatnak az Európa Tanács Pestalozzi programjában külföldi workshopokon és szemináriumokon való részvételre.

http://tka.hu/palyazatok/354/kurzusok-felhivasok

Fotók: Pexels.com

Előző cikkMicrosoft Tanári Közösségi oldal – magyar nyelven is elérhető!
Következő cikkPozitív oktatás? Lehet az életre nevelni a gyerekeket?