Kezdőlap jó példák

Angoltanárok téli mini-konferenciája – 02.25.

Az Angoltanárok Nemzetközi Egyesülete téli mini-konferenciát szervez, amelyet ezúton ajánljunk angoltanár kollégáink figyelmébe. Az eseményre 2017. február 25-én szombaton 9 és 14 óra között kerül soraz ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskolában (1146 Budapest, Cházár András utca 10.)

Az Angoltanárok Nemzetközi Egyesülete téli mini-konferenciát szervez, amelyet ezúton ajánljunk angoltanár kollégáink figyelmébe.
Az eseményre  2017. február 25-én szombaton 9 és 14 óra között kerül soraz ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskolában (1146 Budapest, Cházár András utca 10.)

Egyesületünk 26 évvel ezelőtt azért jött létre, hogy a magyarországi angoltanárok szakmai fejlődését előremozdítsa és ennek érdekében azóta is igyekszünk minél több szakmai rendezvényt tartani. Minden hónap első péntekjén szakmai workshopok folynak Budapesten az érdeklődők számára, az ún. Creative Café, amelyen a részvétel ingyenes. Minden év októberében nemzetközi angoltanári konferencián a világ különböző tájairól érkező szakmabeliek osztják meg egymással tapasztalataikat és tudásukat. Nemzetközi projektekben veszünk részt, nyelvtanulási applikációt fejlesztettünk ki egy nemzetközi együttműködés keretében, és egy másik sikeresen lezárt uniós pályázatunk (CITA 2014-2016) azt bizonyítja, hogy nemzetköziszinten is igényttartanakhazaitapasztalatainkra, eredményeink bemutatására és megosztására.

Az elmúlt év konferenciája Kaposváron volt, amelynek legsikeresebb workshop-jaiból egy válogatás a jövő szombati mini-konferencián azoknak szól, akik nem tudtak jelen lenni a vidéki rendezvényen. Egy kis ízelítőt is kaphatnak az olvasók a konferencia résztvevőktől az esemény legkiemelkedőbb pillanatairól.
Az eseményről további információk az IATEFL Hungary oldalán találhatóak. Az előadások és workshopok angol nyelven folynak.

A konferencia IATEFL tagoknak 1.000,- Ft, nemtagoknak 2.500,- Ft, de a helyszínen kedvezményes éves tagságot is ajánlunk az érdeklődőknek.
A belépő egyben tombolajegyet jelent a sorsolásra, amelynek fődíja egy kétszemélyre szóló 1 éjszakás wellness tartózkodás a Bonvino Wellness Hotelben Badacsonyban.

Jelentkezéseket ezen a linken várunk, és remélhetőleg sok régi és új kollégával találkozhatunk szombaton a Radnóti Miklós Gimnáziumban.

 

Price Beatrix,

Az Angoltanárok Nemzetközi Egyesületének elnöke, az ELTE Neveléstudományi Tanszékének tanára

Előző cikkHogyan készítik fel a magyar középiskolásokat a vállalkozói gondolkodásra?
Következő cikkRendhagyó órák! – Pedagógusokat hív a Fővárosi Nagycirkusz-2017. FEBRUÁR 26. 15:00