Idén is várja a felvételizőket az Educatio Kiállítás(x)

    Három napon keresztül, több ezer négyzetméteren gyűlik össze 2015-ben is a felsőoktatás színe-java a 15. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon. A felvételizők számára egyedülálló tájékozódási lehetőséget jelentő eseményjanuár 22-24. között nyitja meg kapuit. A belépés ingyenes.

      A SYMA Rendezvényközpontban (Budapest, XIV. kerület Dózsa György út 1.) megrendezendő 15. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon száznál is több hazai és külföldi egyetem és főiskola, tankönyvkiadó, taneszközgyártó, nyelviskola, szakképző és egyéb intézmény kínálatával találkozhatnak az érdeklődők, illetve informálódhatnak a képzésekről, tanfolyamokról és egyéb lehetőségekről. A rendezvényen bemutatkozó kiállítók figyelemfelkeltő programokkal, érdekes játékokkal, különböző ajándékokkal és hasznos előadásokkal készülnek.

    A kiállításon, a Felvi standjánál beszerezhető a Felvi tájoló 2015-ös kötete is, az egyetlen kiadvány, amely nemcsak az aktuális felvételi tudnivalókat veszi sorra, hanem a felvételi döntéshez és a tanulmányi évekhez is hasznos tanácsokkal szolgál.

    Minden évben tízezreket vonz a rendezvény, 2014-ben 30 ezren látogattak ki a felsőoktatási seregszemlére. Az akkor megkérdezett látogatók a kiállítás pozitívumai közt emelték ki, hogy a standoknál személyesen, a kiválasztott intézmény jelenlegi hallgatóitól, első kézből juthattak a képzésekkel kapcsolatos információkhoz.

    Regisztrációval a csoportok soron kívül mehetnek be

    Az iskolai csoportok előzetes regisztrációval garantálhatják maguknak soron kívüli bejutást mindhárom nap 9 és10 óra között. A csoportos belépés feltétele az előzetes online jelentkezés, amit az esemény hivatalos honlapján (www.kiallitas.educatio.hu) tudnak megtenni. Azoknak a csoportoknak, amelyek várhatóan nem tudnak a fenti időszakban a helyszínre érkezni, a szervezők azt javasolják, hogy a csütörtökönlátogassák meg a kiállítást, mert aznap rövidebb várakozási idő után tudnak a rendezvényre belépni.

    A részletes program és a helyszínnel kapcsolatos információk a rendezvény hivatalos honlapján (www.kiallitas.educatio.hu), valamint facebook oldalán lesznek elérhetők.

     

    Előző cikkKiket díjazott a Magyar Diáksport Szövetség?
    Következő cikkÓvodai pedagógiai fejlesztés-mire jut a közel egymillióból?