Kezdőlap hírmozaik

    Április 10-ig – Sulinetwork 2015 Konferencia

     

    Az infokommunikációs technológia oktatási alkalmazásai iránt érdeklődő pedagógusok, az Educatio Nonprofit Kft. Digitális Pedagógia Osztálya által szervezett Sulinetwork 2015 Konferencia keretében immár nyolcadik alkalommal ismerkedhetnek meg a digitális írástudáshoz kapcsolódó korszerű módszertani fejlesztésekkel, eszközökkel. Az idei évben április 17-19. között Székesfehérvárra invitáljuk a pedagógusokat.

    Az első nap plenáris előadásain a rendezvény résztvevői bepillantást nyerhetnek az oktatási konstrukciókhoz kapcsolódó támogató rendszerekbe, szolgáltatásokba, megismerhetik a TÁMOP 3.1.1. II. szakasz XXI. századi közoktatás (fejlesztés, koordináció) kiemelt projekt keretében megvalósuló IKT módszertani fejlesztéseket. A meghívott előadók az oktatás legújabb nemzetközi trendjeiről, kutatási eredményeiről is beszámolnak majd, illetve IKT-val támogatott oktatási jó gyakorlatok is megismerhetnek meg a konferenciára látogató pedagógusok.

    A második és harmadik nap workshopjain a résztvevők olyan gyakorlatra épülő foglalkozásokon vehetnek részt, amelyek során ötleteket kapnak a digitális tananyagok, korszerű eszközök tanítási gyakorlatban történő célszerű felhasználásához. A különböző területekről, intézménytípusokból érkező pedagógusok bővíthetik szakmai ismereteiket, és megoszthatják szakmai tapasztalataikat a digitális írástudás fejlesztésének jegyében.

    Az IKT innovatív alkalmazásait felvonultató Sulinetwork 2015 célja, hogy találkozhassanak egymással az IKT oktatási célú alkalmazása iránt érdeklődő pedagógusok, szakértők és döntéshozók. Emellett a konferencia célkitűzései közé tartozik, hogy az IKT oktatási alkalmazása iránt elkötelezett pedagógusok bemutassák egymásnak munkáikat, és szakmai közösséggé szerveződjenek. Erre a szemléletre utal a konferencia nevében szereplő network – hálózat kifejezés is. A 2015-ös évben a jó gyakorlatok, ötletek szervezett bemutatására a poszterszekció szolgál. Bárki jelentkezhet, aki szívesen átadná ötleteit, tapasztalatait a konferencia többi résztvevőjének!

     

    A poszterszekcióra olyan maximum A1-es méretű posztereket várunk, amelyek az IKT-val támogatott oktatás témájához kapcsolódnak, és amelyek az alábbi témák valamelyikét mutatják be:

    • osztálytermi megvalósított jó gyakorlatok, projektek
    • módszertani mesterfogások
    • pedagógusok szakmai fejlődése, tudásátadás
    • intézményi szintű innovációk, jó gyakorlatok
    • tudományos eredmények

    A poszter technikai szempontból állhat egy darab nyomatból, vagy lehet kollázs szerkezetű is.

    A poszterszekcióra a téma rövid leírásával lehet jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével. 

    Jelentkezési határidő: április 10. 

    A jelentkezés elfogadásáról minden jelentkezőt e-mailben értesítünk!
    Kérdés esetén kérjük, írjon az elearning@educatio.hu e-mail címre!

    Önt is szeretettel várjuk 2015. április 17-19-én a Sulinetwork 2015 Konferencián, Székesfehérvárott a Hotel Magyar Király szállodában!

    Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
    Digitális Pedagógiai Osztály

     

     

    Előző cikkBonis Bona- április 17-ig- a nemzet tehetségeiért – pályázat pedagógusoknak!
    Következő cikk„Mit tanuljunk a fiataloktól? – Gyorsuljunk be!”