Kezdőlap hírmozaik

    Guiness – rekordkísérlet – közösségi virágültetés április 25-én!(x)

    Légy részese Magyarország legnagyobb virágültetési akciójának és legyél Te is Guinness-rekorder!

    Április 25-én délelőtt a „Tedd meg MAgadért!” elnevezésű rendezvényünk keretében 10:15-től a budapesti Margitszigeten mintegy 612 négyzetméteren 15.000 ezer tő egynyári növényt szeretnénk elültetni egy közösségi virágültetési akció keretében, melyre közel 2 ezer önkéntes résztvevőt várunk. Ezzel a tömeges virágültetéssel meg szeretnénk dönteni a 2013-ban – szintén a Ti segítségetekkel – felállított hazai rekordot.

    A virágültetési Guiness-rekord kísérletre várjuk iskolák, óvodák jelentkezését a marketing@fokert.hu e-mail címen. A részvétel beleszámítható az 50 órás közösségi tevékenységbe.

    Egyéb programok: életmód színpad, sportversenyek és sportbemutatók, ízek-illatok-zamatok sétánya, sztárfellépők, gyerekfalu, urbán legendák nyomában, fashion for flowers – nagyszabású divatbemutatók

    Minden órában értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra többek között a PERSIL, a FIAT, a HOTEL ÍROTTKŐ, a FÜLES MAGAZIN, a budapesti közműcégek és a HOTEL AZÚR támogatásával.

    Főtámogató a Persil. Keresd a helyszínen, egy kis kikapcsolódásért, a PERSIL BIZALOM Szigetet. Bízom benne, mert Persil.

    Részletes program a FŐKERT Facebook-oldalán olvasható!

     

    Előző cikkProgramajánló: 22. Titanic Filmfesztivál – április 10 – 18.
    Következő cikkElérhető a tankönyvjegyzék a 2015/16 – os évre