Kezdőlap hírmozaik

    Várják a jelentkezőket! eTwinning Szakmai találkozó Varsóban

    Az eTwinning lengyelországi Szolgáltatópontja szakmai továbbképző és partnerkereső találkozót szervez Varsóban 2015. október 8. és 11. között.

    A találkozóra olyan pedagógusok (nincs korosztályi, tantárgyi megkötés) jelentkezését várjuk, akiknek angol nyelvtudása (min. társalgási szint) lehetővé teszi a találkozón valóaktív részvételt. (eTwinning program megismerése, szakmai műhelymunka)

    A műhelymunka kiemelt témái: a tudományok, környezetünk és a vállalkozói szellem.

    A találkozó során a kiemelt témák mentén a résztvevők megismerkednek az eTwinningben rejlő lehetőségekkel, hasznos IKT-s és web2.0-s eszközöket próbálhatnak ki és természetesen leendő projektpartnerüket is megtalálhatják.

    A találkozón való részvételt és költségeit (szállás, ellátás, kiutazás) teljes egészében az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. szervezi és állja.

    A találkozóra olyan eTwinningben kezdő kollégák jelentkezését várjuk elsősorban, akik korábban nem vettek még részt hasonló találkozón.

    Jelentkezni angol nyelvű szakmai önéletrajzzal és egy rövid angol nyelvű projektötlettel* (max. fél oldal) e-mailben lehet az etwinning@educatio.hu címen 2015. augusztus 21-én 17 óráig.

    Bővebb információ és forrás: hirmagazin.sulinet.hu

    Kapcsolódó cikkek: 

    eTwinning: az európai testvériskolák legjobb közös projektjei

    eTwinning projekt a Csicsergő Óvodában

    Twitter a tanórán és azon túl

    Előző cikkHogyan segítenek a fizika oktatásban az Microsoft programok?(x)
    Következő cikkA tanév rendje, 2015/16, avagy mi mikor lesz a következő tanévben?