Kezdőlap jó példák

Kérdezték szakértőnket – diszlexia és a nyelvtanítás

A szakértővel való beszélgetés jól sikerült, sok érdeklődő érkezett és tett fel kérdéseket, amiket hamarosan szerkesztve közzéteszünk! Köszönjük érdeklődésüket, hamarosan eláruljuk, ki lesz a következő heti vendég-szakértő!

laptop3
Fotó: Pexels.com

Várjuk kérdéseiket 2016. február 4-én, 14-15 óra között a www.moderniskola.hu oldalon.Idegennyelv- oktatási módszereket szeretne megismerni diszlexiás, diszgráfiás diákokat tanító nyelvtanárként? Vagy más szakos pedagógus, gyógypedagógus, esetleg szülőként segítene gyermekének? Czenner Júlia válaszolni fog tudni a tanulási deficittel nyelvvizsgára készüléssel kapcsolatos kérdésekre, a különféle nyelvvizsgákról is sokat tud, a multiszenzoros oktatás műhelytitkait is meg tudja osztani, és a különféle tanulási nehézségek mérésében is jártasként is lehet őt faggatni.Részletes segítség a csetablak használatához a cikkben!

 

Kérdezze szakértőnket!  Ezen a héten:2016. február 4-én, csütörtökön, 14-15 óra között! Nemrég nagyon sokan olvasták és megosztották azt a cikket, amiben a diszlexiásoknak való nyelvoktatási lehetőségekről írt Horváth Hajnalka, gyakorló nyelvtanár. A cikk megjelenése után sok kérdés érkezett, ezért örömmel fogadtuk Czenner Júliával való együttműködés lehetőségét. A szakember képességfejlesztési és tanulástechnikai szakértő; angol tanár, bemutatkozása itt olvasható.  Várjuk kérdéseiket 2016. február 4-én, 14-15 óra között a www.moderniskola.hu oldalon. Az élő cset- beszélgetés követhető, bárki, bárhonnan bekapcsolódhat és később is elolvashatja a párbeszédeket! Ha nincs módjuk ebben az időben bekapcsolódni, küldjék el kérdéseiket a fuloph@moderniskola.hu címre, a “Czenner Júlia, szakértő” tárggyal, és kérdésükre garantáltan választ kapnak!

A cset használatát az oldal jobb alsó sarkában találják meg.

A csetablak feliratai magyar nyelvűek, a Facebook – v. Google fiók segítségével az ott regisztrált felhasználók egy gombnyomásra bejelentkezhetnek.

 

Van mód Vendégként is belépni, ehhez nincs szükség regisztrációra.

 

A kérdésekre igyekszünk azonnal válaszolni, de lehet, hogy e-mailben lehet csak később megadni a helyes feleletet, ezért kérjük, küldjék el mail-címüket az info @ moderniskola.hu címre. Aki a megadott időben nem tud a szakértővel csetelni, de lenne kérdése, azt várjuk a fenti mail-címre, küldje el, és továbbítjuk a szakértő számára!

Csevegés közben böngészheti az oldalt is, mert minden lapon megjelenik a csetablak.

 

így működik az online cset.
így működik az online cset.
Előző cikkJátékosan tanítani – tanítóként játszani?
Következő cikkEgyütt a Biztonságos Internetért – de hogyan?