Kezdőlap vezetés

Tankönyvrendelés – szülőkkel vállvetve(x)

A Könyvtárellátó Nonproft Kft. - KELLO - a napokban - 2016. április harmadik hetén - indította el azt a szolgáltatását, amiben tesztelik azt, hogy mennyire nyitottak az iskolák és a szülők az online módra a tankönyvrendelés terén.

 
kelloszuloiloginMár interneten keresztül is jóváhagyhatják a szülők a tankönyvrendelést,a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. – KELLO- honlapján ezen a linken kell előtte regisztrálniuk.
A Könyvtárellátó Nonproft Kft. – KELLO – a napokban – 2016. április harmadik hetén – indította el a szolgáltatását. Most tesztelik a rendszert, azt, hogy mennyire nyitottak az iskolák és a szülők az online módra. Ez egy kényelmi szolgáltatás, nem kötelező, az iskolákra bízzák, hogy aktiválják-e az internetes jóváhagyást vagy továbbra is papíralapon kérik ezt a szülőktől. Egyébként, ha a valaki nem ért egyet egy tankönyvrendeléssel, a felületen jelezheti, ekkor a rendszer a tankönyvfelelősnek üzenetet küld. Neki akkor fel kell vennie a kapcsolatot a szülővel.
A Kelló honapján a – „Diákok és szülők” menüpontban olvasható tájékoztató szerint „a későbbiekben, egy a felület használatát bemutató anyagot is elhelyezünk oldalunkon. „
kelloszuloilogin
Addig is a legfontosabb:
„A 2016/2017-es tanév szülőket és diákokat érintő, tankönyvrendeléssel, szállítással, visszáruzással és számlázással kapcsolatos legfontosabb tudnivalói:
Rendelés:
Az iskolák 2016. április 30-ig adják le alaprendeléseiket, június 30-ig pedig indokolt esetben módosítással élhetnek. „
 
A KELLO ügyvezető igazgatója közölte azt is: a szeptemberben iskolát kezdő első osztályosok már nem használt, hanem új tankönyveket fognak kapni.
 
A cikk az Inforadio.hu cikke alapján készült.
Előző cikkÖrömmel a táblánál – siker a szakiskolában
Következő cikk                Osztálykirándulás pontokért?(x)