Kezdőlap hírmozaik

    Adatvédelmi irányelveink

    A Modern Iskola, úgyis, mint internetes tartalomszolgáltató tiszteletben tartja és védi azok személyes adatait is, akik weboldalán keresztül kapcsolatba kerülnek vele. A részletes adatvédelmi szabályzatunkat és tájékoztatónkat itt elolvashatja.

    Adatvédelmi irányelveink

    Általános tudnivalók

    Adatvédelmi és -kezelési elvei és politikája – amelyet magára nézve kötelező érvényűként ismer el – kialakításakor különös tekintettel vette figyelembe az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló dokumentumok rendelkezéseit.

    A jelen közlemény célja, hogy szolgáltatásaink minden területén, minden egyén számára, tekintet nélkül nemzetiségére vagy lakóhelyére, biztosítva legyen, hogy jogait és alapvető szabadságjogait, különösen a magánélethez való jogát tiszteletben tartsák a személyes adatainak gépi feldolgozása során (adatvédelem).

    Folytatás:

    http://moderniskola.hu/adatvedelem/

    Előző cikkMobil applikációval a pénzügyi nevelésért
    Következő cikkTehetséggondozó központot nyitott Kárpátalján a Mathias Corvinus Collegium