Kezdőlap heti kitekintő

    Újra itt a Középiskolai Diákprojektverseny!

    Az előző tanévben sikeresen debütált Középiskolai Diákprojektverseny az új tanévben is megrendezésre kerül. Részletek és regisztráció a mai cikkünkben!

    A versenybe középiskolás projektcsapatok általuk megvalósított saját projekttel nevezhetnek. A diákprojektek célja értékteremtés a szűkebb vagy tágabb környezet számára, bármilyen szabadon választható projektötlet megvalósítása útján. Olyan projektek bemutatását várjuk, amelyek valamilyen probléma vagy nagyobb feladat megoldására, illetve valamilyen termék, kutatási eredmény, szolgáltatás, rendezvény vagy egyéb értékes, hasznos eredmény létrehozására irányulnak.

    A projekt kapcsolódhat egy vagy több tantárgyhoz, az iskolai élethez, vagy az 50 órás iskolai közösségi szolgálathoz, de lehet ezektől független is. Örülünk, ha a projekt újszerű elemeket is tartalmaz, de ez nem követelmény. Számos projektötlet található egyebek mellett a letölthető részletes módszertani útmutatóban, valamint az előző tanévi versenybe benevezett összes projektet ismertető letölthető katalógusban.

    Jelentkezési határidő: 2023. november 13.

    A jelentkezés csak előzetes regisztráció, melynek során csak egy kapcsolattartó elérhetőségét kérjük. Visszalépés lehetséges.

    A projektek bemutatására 2024 tavaszán kerül majd sor.

    A verseny nonprofit kezdeményezés, amelyet a PROJECON Projekt Tanácsadó Kft. rendez a közreműködő szakmai szervezetek és vállalati szponzorok támogatásával.       

    Díjak és különdíjak: értékes pénzjutalmak és tárgyjutalmak mellett a szponzorok egyes termékeit, képzéseit, szolgáltatásait a díjazottak számára ingyenesen elérhetővé tesszük – a részleteket a honlapon szeptember közepétől folyamatosan frissíteni fogjuk. A verseny a tavalyihoz hasonlóan zajlik, egyes részleteket a tapasztalatok alapján módosítunk.

    Bővebb információ: https://diakprojekt.hu/

                 

    Kérdés esetén készséggel válaszolunk. (Elérhetőség: info@projecon.hu)

    Előző cikkRangos nemzetközi díjat kapott a Pénzmúzeum
    Következő cikkJön a II. Code Week Magyarország Konferencia!