Kezdőlap hírmozaik

    Lurkó Bill City – A hely, ahol jó lenni!(x)

    Lurkó Bill City – A hely, ahol jó lenni!

    Puskaropogás, revolverhősök és teheneket hajtó marcona cowboyok – sokunkban ilyen kép él Amerika hőskoráról. Nos, Budapesten a Lurdy Ház I. emeletén működő Lurkó Bill City – Vadnyugati Élményvárosban sokkal békésebb események részese lehet minden látogató. Van itt minden, ami e letűnt kort eleveníti meg és szórakoztatva ad ismereteket…

    Az országban egyedülálló tematikus létesítmény 1200 négyzetméteren várja felnőtt és gyermek látogatóit.  Szervezett iskolai csoportok, osztálykirándulások, érettségi és ballagási bankettek, születésnapi partik közkedvelt célpontja, ez a valóban különleges helyszín!

    Az Élményváros kreatív műhelyeiben kosárfonással, agyagozással, és más kézműves foglalkozással ismerkedhetnek a gyerekek, de beülhetnek a vadnyugati moziba régi burleszk és western filmeket nézni, kipróbálhatják a rodeó bikát, végigjárhatják a Prérifarkas Ranch labirintusát, vagy felülhetnek a vasparipára, fölfedezni a kincskeresők barlangját…

    Programjainkat korosztályok szerint alakítottuk ki, így lehetőség van interaktív vadnyugati kalandjátékaink (általános iskolások) és vadnyugati élménytréningjeink (középiskolások) közül választani.  

    Az élményváros egyéb szolgáltatásai, mint az interaktív történelem és osztályfőnöki órák, nyáron induló, izgalmas Vadnyugati Élménytáborunk, az ősszel kezdődő Lurkó Tanoda, Ranger Képző és egyéb tematikus rendezvényeink, maradandó élményt nyújtanak diáknak, tanárnak egyaránt!

    A belépő 3 órás időtartamra szól, de egyedi igények esetén ettől eltérő intervallum kialakítására is van lehetőség. Kérjük, látogasson el honlapunkra a www.lurkobillcity.hu oldalon, időpont egyeztetéshez és további információkért pedig írjon e-mailt a lurkobillcity@gmail.com címre, vagy hívjon bennünket a 06 20 488 8336-os mobilszámon. Reméljük, hamarosan Önt és diákjait is látogatóink között üdvözölhetjük Lurkó Bill City-ben!

     

     

     

     

     

     

    Előző cikkIngyenes tananyag az iskoláknak a tudatos pénzkezelés oktatásához
    Következő cikkHogyan segítheti a pedagógus a hátrányok kompenzálását?